Οι καλύτερες διαφημίσεις του SuperBowl 51 (vids)

Gazzetta team
Οι καλύτερες διαφημίσεις του SuperBowl 51 (vids)

bet365

To SuperBowl φημίζεται για τα εντυπωσιακά διαφημιστικά του, τα οποία κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια και το εφετινό που έγινε στο Χιούστον δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση...

Για αυτό συγκεντρώσαμε τα καλύτερα από αυτά που έπαιξαν στο NRG Stadium και σας τα παρουσιάζει. Απολαύστε τα...

Wix.com: Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων τα έδωσε όλα για όλα, προσλαμβάνοντας τον Τζέισον Στέιθαμ και την Γκαλ Γκαντότ (τη Wonder Woman της μεγάλης οθόνης) για ένα σποτ ενός λεπτού (και κάτι) γεμάτο δράση και ξύλο, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες χολιγουντιανές περιπέτειες.


Intel: Την τεχνολογία του ριπλέι 360 μοιρών θέλει να διαφημίσει η εταιρεία, που προσέλαβε τον σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι. Μόνο που δεν τον έβαλε στο γήπεδο, αλλά στο σπίτι του να επιδίδεται σε λιγότερο εντυπωσιακές δραστηριότητες όπως το ξύπνημα, το βούρτσισμα των δοντιών και η προετοιμασία του πρωινού. Δυστυχώς απουσιάζει η σύζυγός του, το τοπ μόντελ Ζιζέλ.


Skittles: Είναι μια all time classic σκηνή: κάτω από το παράθυρο της κοπέλας του, ο νεαρός πετάει πετραδάκια για να την κάνει να βγει και να τον δει. Μόνο που αντί για πετραδάκια εδώ πετάει καραμελάκια με γεύση φρούτων, τα οποία περνούν από το ανοιχτό παράθυρο και καταλήγουν στο στόμα της κοπέλας, της μητέρας της, του πατέρα της, της γιαγιάς της, και άλλων απρόσμενων καλεσμένων.

Mr. Clean: Την σέξι (και ολίγον ανατριχιαστική) πλευρά του γνωστού καθαριστικού γενικής χρήσης αναδεικνύει από το σποτάκι για λογαριασμό της Procter & Gamble.


Mercedes: Έξω από ένα μπαρ hardcore μηχανόβιων, όπου το «Born to be wild» των Steppenwolf παίζει στο jukebox, κάποιος τολμάει να παρκάρει μία Mercedes-AMG GT Roadster και να «κλείσει» τις Χάρλεϊ. Θα του έμεναν ελάχιστα δευτερόλεπτα ζωής αν αυτός ο κάποιος δεν ήταν ο «Ξένοιαστος καβαλάρης» αυτοπροσώπως, ο ηθοποιός Πίτερ Φόντα. Ένα υπέροχο σποτ σκηνοθετημένο από τους βραβευμένους με Όσκαρ αδελφούς Κοέν.


Sneakers: Την πρώτη διαφήμιση σε ζωντανή μετάδοση στην ιστορία του Super Bowl, με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Άνταμ Ντράιβερ, υπόσχεται η εταιρεία. Σε αυτό το σποτ κάνει ακροάσεις για τους ρόλους ενός αλόγου και ενός νεκρού καουμπόι.

National Geographic: Παίζει να είναι και η καλύτερη, καθώς η ιδέα του Αϊνστάιν να παίζει Lady Gaga ήταν... ασύλληπτη.


The Battle of Evony: Το παιχνίδι για κινητά τηλέφωνα ανήκει στην κατηγορία των rookie στο SuperBowl, όμως τα 30 δευτερόλεπτα της διαφήμισης, μόνο ως εντυπωσιακά μπορούν να χαρακτηριστούν.

 

Τελευταία Νέα