To Super Bowl 51 LIVE από το Gazzetta στο Hard Rock Cafe Athens!

Gazzetta team
To Super Bowl 51 LIVE από το Gazzetta στο Hard Rock Cafe Athens!

bet365

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, το Hard Rock Cafe Athens θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι αργά για να φιλοξενήσει το Gazzetta και όλους τους fans του Αμερικανικού ποδοσφαίρου!

Η ώρα για ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά events στον πλανήτη έφτασε!

To Hard Rock Cafe Athens σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το υπερθέαμα του Super Bowl 51 (ΕΔΩ όσα πρέπει να ξέρετε), που αναμένεται να μας κόψει την ανάσα.

Μαζί με όσους πιστούς προσέλθουν θα είναι και το Gazzetta που θα καλύψει LIVE το αθλητικό γεγονός της χρονιάς. αλλά και οι τυχεροί αναγνώστες του, που πήραν μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισαν!

Η προβολή του μεγάλου τελικού στο Hard Rock Cafe Athens θα ξεκινήσει στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα και υπόσχεται να μεταφέρει όλο τον παλμό και τον ενθουσιασμό του Super Bowl, κατευθείαν στο χώρο του Cafe, μέσα από τις γιγαντοοθόνες στις οποίες θα προβάλλεται το παιχνίδι, σε απευθείας μετάδοση!

Το βράδυ γίνεται ακόμα καλύτερο με το limited-edition Hard Rock μενού, διαθέσιμο μόνο για το βράδυ του αγώνα, που θα περιλαμβάνει λαχταριστές επιλογές απολαυστικά ορεκτικά, hot-dog και πεντανόστιμα chicken wings, όλα συνδυασμένα με παγωμένη μπύρα FIX Hellas, ενώ για τους λάτρεις του popcorn, θα λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένο Popcorn Corner!

Ετοιμαστείτε για την πιο Hard Rock αθλητική εμπειρία που θα σας καθηλώσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

#ThisIsHardRock #AthensRocks

 

Τελευταία Νέα