Aποχαιρέτησε ο Κύργιος, ας όψεται το μπάσκετ...

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Aποχαιρέτησε ο Κύργιος, ας όψεται το μπάσκετ...

bet365

Ο Αντρέας Σέπι πέτυχε επική ανατροπή αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Νικ Κύργιος, ο οποίος ηττήθηκε 1-6, 6-7 (1), 6-4, 6-2, 10-8!

Ο Ελληνοαυστραλός ξεκίνησε δυνατά το ματς, όμως σταδιακά ο Ιταλός αντίπαλος του κατάφερε να τον βγάλει εκτός ρυθμού. Ο Κύργιος αιφνιδιάστηκε, δεν είχε απαντήσεις και ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν έπειτα από 3 ώρες και 8 λεπτά.

Ο αποσυντονισμός του Κύργιου αποτυπώνεται και στα στατιστικά, σύμφωνα με τα οποία υπέπεσε σε 8 διπλά λάθη, διπλάσια από τον αντίπαλο του και 68 αβίαστα λάθη έναντι 36 του Σέπι, ενώ και οι δύο παίκτες σημείωσαν από 57 winners.

Η νίκη του Σέπι ήταν η εκδίκησή του για την ήττα του στον 4ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν το 2015, στους «32» της διοργάνωσης από τον Κύργιο.

Αντίπαλος του στον 3ο γύρο θα είναι ο Βέλγος Στιβ Νταρσίς, ο οποίος απέκλεισε τον Ντιέγο Σβαρτσμαν με ε 6-3, 6-3, 2-6, 6-4.

«Ο προπονητής παραμένει πάντα ένα ερωτηματικό για μένα. Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας άλλος παίκτης στο τοπ-100 χωρίς προπονητή εκτός από εμένα και αυτό πρέπει να αλλάξει.

Δεν είμαι ικανός να είμαι συνεπής, κάτι το οποίο δεν θέλω. Το πνευματικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό για μένα και σε αυτό ένας προπονητής θα ήταν χρήσιμος. Προφανώς δεν ήταν 100% θέμα φυσικής κατάστασης, αλλά και πνευματικό επίσης. Μάλιστα το κυριότερο ποσοστό ήταν το πνευματικό», δήλωσε ο Κύργιος και πρόσθεσε,

«Πρέπει να αρχίσω να το παίρνω πιο σοβαρά. Η προαγωνιστική σεζόν είναι ένα σημαντικό μέρος της χρονιάς. Βάζεις τα θεμέλια για το υπόλοιπο της σεζόν.

Έκαναν κάποια πράγματα off-season που προφανώς δεν πρόκειται να ξανακάνω την επόμενη σεζόν, όπως το να παίζω μπάσκετ. Είναι πάνω μου, υποθέτω. Το σώμα μου δεν είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Ζεις και μαθαίνεις»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα