Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Σταματόπουλο

Gazzetta team
Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Σταματόπουλο

bet365

Το ύστατε χαίρε είπαν χθες στον Αντιπρόεδρο τους ΣΕΓΑΣ και μέλους της ΕΟΕ, Γιάννη Σταματόπουλο, συγγενείς και πλήθος κόσμου που παραβρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία στην Παναγία Παντάνασσα στην Πάτρα.


Συγκίνηση, δάκρυα κι ανείπωτη θλίψη στα εκατοντάδες πρόσωπα των παραβρισκόμενων που προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι ο αγαπημένος φίλος και συνεργάτης δεν είναι πια μεταξύ τους.

«Αντίο φίλε» με τη φράση αυτή έκλεισε τον λιτό μα μεστό λόγο του συντετριμμένος ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος ο οποίος εξήρε την προσφορά του, τον ακέραιο χαρακτήρα του και το δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει στην Ομοσπονδία.
Επικήδειους εκφώνησαν επίσης ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σύρος Καπράλος και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου Βαγγέλης Τζελάτης.

Στην νεκρώσιμη ακολουθία παραβρέθηκαν επίσης ο Γ.Γ. Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο πρόεδρος της Διεθνούς και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος, μέλη το Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ και της τοπικής ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος και εκπρόσωποι από αθλητικά σωματεία της Πάτρας, των κριτών και άλλοι.

 

Τελευταία Νέα