O Λανς Άρμστρονγκ είναι πάντοτε στην επικαιρότητα...

Αργυρώ Γιαννουδάκη
O Λανς Άρμστρονγκ είναι πάντοτε στην επικαιρότητα...

bet365

Τι κι αν η υπόθεση ντόπινγκ του στοίχισε τους επτά τίτλους στο Γύρο Γαλλίας και αποκλεισμό εφ' όρους ζωής από την αγωνιστική δράση, ο Λανς Άρμστρονγκ φαίνεται πως εξακολουθεί να «πουλάει» με δεδομένο ότι κλήθηκε στη Νέα Ζηλανδία για να μετάσχει σε διαφημιστικό.

Εκεί συνάντησε και έναν από τους κορυφαίους τριαθλητές στον κόσμο, τον Κάμερον Μπράουν, με του οποίου το γιο έκαναν προπόνηση σε παραλία του Όκλαντ.

Την πρόσκληση του Άρμστρονγκ την έκανε ένας Έλληνας ομογενής, ο Γιάννης Κουτσός, ο οποίος διατηρεί bike studio.

Ο Κάμερον Μπράουν αποκάλυψε τις συζητήσεις που είχε με τον πάλαι ποτέ θρύλο της ποδηλασίας, ο οποίος φέρεται να του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι μετανιωμένος για το γεγονός ότι συμπεριφέρθηκε άσχημα σε κάποιους ανθρώπους, όπως επίσης και για το πως εξελίχθηκε η υπόθεση ντόπινγκ, που συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη.

«Όλοι το έκαναν (σ.σ.: ντόπινγκ) σε αυτό το άθλημα, αλλά πιθανότατα μετανιώνει για το πως πήγαν και το τι έκανε σε κάποιους ανθρώπους. Ίσως μάλιστα, ταξιδέψει ανά τον κόσμο, προκειμένου να προσπαθήσει να απολογηθεί .

Νομίζω ότι απλώς προσπαθεί να ξεχάσει το παρελθόν και να προχωρήσει. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να τον συγχωρήσουν, αλλά και αρκετοί που δεν μπορούν», τόνισε ο Μπράουν, ο οποίος πρότεινε στον Αρμστρονγκ να αποκαταστήσει τις σχέσεις του όσο βρίσκεται στην Νέα Ζηλανδία με τον Στέφεν Σουάρτ, ο οποίος το 1997 τον είχε κατηγορήσει για ντόπινγκ.

Little spin along the Auckland waterfront with @lancearmstrong @joshbrown41 @jiannikoutsos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Cameron Brown (@cambrown72) στις

Στο πλαίσιο του διαφημιστικού ο εφ' όρους ζωής τιμωρημένος Άρμοστρονγκ προσκάλεσε τους φίλους του να κάνουν μία βόλτα με τα ποδήλατα στην παραλία του Μεκάνικς την Τρίτη το πρωί.

 

Τελευταία Νέα