Στα προημιτελικά του Eurocup η Ποζίλιπο!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Στα προημιτελικά του Eurocup η Ποζίλιπο!

bet365

Η Ποζίλιπο των Άγγελου Βλαχόπουλου και Γιώργου Δερβίση αγωνίζεται αύριο (10/12) για μία θέση στα ημιτελικά του Eurocup κόντρα στην έδρα της Γιαντράν.

Η Ποζίλιπο είχε γνωρίσει την ήττα με 9-6 στην έδρα της, το οποίο σημαίνει ότι για να πάρει μία θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης θα πρέπει να νικήσει στο Xερτσεκ Νόβι με διαφορά 4 γκολ.

Ο προπονητής της Ποζίλιπο, Μάουρο Οκέλο τόνισε: «Πάμε στο Χέρτσεκ Νόβι με μειονέκτημα 3 τερμάτων, σε ένα δύσκολο γήπεδο, σε μια καυτή έδρα, όπως των Μαυροβούνιων, οι οποίοι αξιοποιούν στο έπακρο το πλεονέκτημα της έδρας, όταν εμείς συνήθως παίζουμε σε μία έρημη πισίνα, κάτι το οποίο δεν μας αρέσει.

Πρέπει να κάνουν τον αγώνα της ζωής τους για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όμως, έχω μάθει ότι στον αθλητισμό και στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν, θα πρέπει να πιστέψουμε πραγματικά στο στόχο μας και με λίγη τύχη θα τα καταφέρουμε.

Δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα, με τη μισή ομάδα, αφού τέσσερις από τους παίκτες μας είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες για το World League. ;Όλη ομάδα ήταν στη διάθεση μου μόνο την Πέμπτη το πρωί για την αναχώρηση.

Είναι μεγάλο το κίνητρο πρόκρισης τα ημιτελικά του Eurocup και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, γιατί είμαστε μια νεανική ομάδα με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, που μπορεί να ξεπερνά μεγάλα εμπόδια, ιδίως στην αντιμετώπιση των πιο δύσκολα εμπόδια Forza!!!».

 

Τελευταία Νέα