Βλάχος: «Φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι!»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Βλάχος: «Φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι!»

bet365

Ο Θοδωρής Βλάχος έμεινε στο θετικό αποτέλεσμα και όχι τόσο στην ποιότητα, μετά τη νίκη των «ερυθρολεύκων» με 8-4 επί της Μπρέσια στην α' αγωνιστική του Champions League.

«Είναι σημαντικό να κερδίζεις το πρώτο ματς, στην έδρα σου γιατί η πίεση είναι μεγάλη. Το ματς ήταν όπως το περίμενα, οπωσδήποτε δεν ήταν ποιοτικό, αλλά ήρθε η νίκη και συνεχίζουμε. Είχαμε προετοιμαστεί για το συγκεκριμένο ματς και δουλέψαμε για να ανταποκριθούμε σε ένα σκληρό παιχνίδι. Κάναμε αυτά που θέλαμε στο νερό.

Κρατήσαμε χαμηλά την άμυνα και είχαμε καλή συγκομιδή επιθετικά, καταφέροντας να χτίσουμε διαφορά και να φτάσουμε σε μία ευρεία νίκη και πολύ σημαντική. Κάναμε μία καλή εμφάνιση, όχι την καλύτερη, αλλά είμαστε ακόμη στην αρχή, έπεται πολλή συνέχεια. Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ντόσκας σημείωσε: «Ξεκινήσαμε νικηφόρα. Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες, όμως παρότι ξεκινήσαμε νωθρά καταφέραμε και περιορίσαμε επιθετικά την Μπρέσια, ειδικά μετά το δεύτερο οκτάλεπτο και φτάσαμε σε μία εύκολη νίκη. Ξεκινάμε από το μηδέν, έχοντας αφήσει πίσω μας τον περσινό τελικό και πάμε βήμα-βήμα για να μπορέσουμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες στην έδρα μας και ό,τι καλύτερο εκτός για να φτάσουμε στο φάιναλ-6. Είναι δύσκολος όμιλος, αφού και η Ζόλνοκ και η Σπαντάου έχουν ενισχυθεί»..

 

Τελευταία Νέα