Έκπτωση στην μετακίνηση και την διαμονή στο Ναύπλιο για τον «Παλαμήδειο Άθλο»

Έκπτωση στην μετακίνηση και την διαμονή στο Ναύπλιο για τον «Παλαμήδειο Άθλο»

Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την συνεργασία της για τον «Παλαμήδειο Άθλο» που θα γίνει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, με την ΚΤΕΛ Αργολίδας και το Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ Ναυπλίου.

Έκπτωση στην μετακίνηση και την διαμονή στο Ναύπλιο για τον «Παλαμήδειο  Άθλο»

Η ΚΤΕΛ Αργολίδας προσφέρει έκπτωση 50% για την μετακίνηση των συμμετεχόντων από και προς Ναύπλιο.

Αναλυτικά προσφέρει: Παροχή 50% έκπτωση στο κόστος μετακίνησης μετ’ επιστροφής στα δρομολόγια της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ από Αθήνα προς Ναύπλιο και αντίθετα για την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα 25-26-27-28/11/16. Οι ενδιαφερόμενοι για να τύχουν την έκπτωση, θα πρέπει να προσκομίσουν στα εκδοτήρια, την επιβεβαίωση που λάβανε ηλεκτρονικά από την Ο.Ε. για την συμμετοχή τους στον «Παλαμήδειο Άθλο», μαζί με την Ταυτότητα τους.

Το Επίσημο ξενοδοχείο της διοργάνωσης ΑΜΑΛΙΑ Ναυπλίου προσφέρει 50% έκπτωση στο δίκλινο δωμάτιο (60€) για όλους τους συμμετέχοντες και τα συνοδευτικά πρόσωπα στον «Παλαμήδειο Άθλο». Η κάθε  κράτηση θα γίνεται απευθείας από τους ενδιαφερόμενους με επικοινωνία στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας ΑΜΑΛΙΑ  τηλ.  210 6072000   e-mail: fitamalia@amaliahotels.com Η Ο.Ε. ευχαριστεί δημόσια την ΚΤΕΛ Αργολίδας και το Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ Ναυπλίου.

Επίσης, ο «Παλαμήδειος Άθλος» στηρίζει την δράση του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας και του αφιερώνει τον αγώνα των 3χλμ! Με την αγορά κάθε t-shirt του "Παλαμηδείου Άθλου", 2 ευρώ προστίθενται στο ταμείο του Συλλόγου! 

Παράλληλα ετοιμάζονται οι εξής προσεχείς δράσεις:

  • Εκστρατεία ευαισθητοποίησης των πολιτών για τα άτομα με αναπηρία

  • Παρουσίαση της δράσης του Συλλόγου στον Τύπο

  • Ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας της Αργολίδας

  • Ημερίδα την Παρασκευή 25/11/16 σε συνεργασία με την Παρά Ολυμπιακή Επιτροπή

Οι εγγραφές συνεχίζονται και γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από το web Site της διοργάνωσης http://nafpliocastlerun.gr/gr/eggrafes/on-line-eggrafh-symmetoxhs-activated και στα γραφεία της Ο.Ε. στο Ναύπλιο (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων, οδός Νέας Κίου 1 (κολυμβητήριο), τηλ. 2752099085), μέχρι την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016.

Την Παρασκευή 25/11/16 και Το Σάββατο 26/11/16, οι εγγραφές συνεχίζονται στο κέντρο εγγραφών στο ΦΟΥΓΑΡΟ (Ασκληπιού 98, πλησίον Στρατοπέδου, Ναύπλιο 21100 +30 27520.47300)

Best of internet