Πακιάο: «Δεν είμαι το φαβορί»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Πακιάο: «Δεν είμαι το φαβορί»

bet365

Ο Μάνι Πακιάο, ετοιμάζεται για το μεγάλο comeback, λίγους μήνες αφότου ανακοίνωσε την απόσυρση του από την αγωνιστική δράση.

Ο 38χρονος Φιλιππινέζος πρωταθλητής των ημιβαρέων βαρών θεωρείται ζωντανός θρύλος με δεδομένο ότι έχει κατακτήσει δέκα παγκόσμιους τίτλους (οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής) και έχει πάρει τίτλους σε επτά διαφορετικές κατηγορίες.


Ο «Πάκμαν», κοντράρεται απόψε με τον Αμερικανό παγκόσμιο πρωταθλητή, Τζέσι Βάργκας, στο Λας Βέγκας. Ο 27χρονος Βάργκας νίκησε τον συμπατριώτη του, Σαντάμ Αλί, τον περασμένο Μάρτιο, και αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής και στα 28 συνολικά παιχνίδια του, έχει μόλις μια ήττα από τον Τίμοθι Μπράντλεϊ τον Ιούνιο του 2005. Από τις 27 νίκες του οι 10 προέρχονται με νοκ άουτ!


Ο Πακιάο είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τη δράση στις 9 Απριλίου, μετά τη νίκη του απέναντι στον Μπράντλεϊ. Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως θα επιστρέψει στα ρινγκ, αλλά ξεκαθάρισε πως η όποια αγωνιστική του δραστηριότητα δεν θα επηρεάσει το έργο του ως γερουσιαστή στις Φιλιππίνες.

«Είμαι έτοιμος για τον αγώνα. Νιώθω καλά το σώμα μου και είμαι αισιόδοξος, αλλά δεν είμαι το φαβορί. Ο Βέργκας είναι το φαβορί», δήλωσε ο Πακιάο.

 

Τελευταία Νέα