Παναγόπουλος: «Να γεμίσουμε την Αθήνα δεκάδες χιλιάδες χαμόγελα»

Gazzetta team
Παναγόπουλος: «Να γεμίσουμε την Αθήνα δεκάδες χιλιάδες χαμόγελα»

bet365

Κάλεσμα συμμετοχής στη γιορτή του 34ου ΑΜΑ, στις εκδηλώσεις για τα 120 χρόνια από τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες και την πρώτη διεξαγωγή Μαραθωνίου δρόμου που έγινε ποτέ στον κόσμο, απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος.

Ο κ. Παναγόπουλος τόνισε ότι αξίζει τον κόπο να ζήσει κανείς αυτό το μεγάλο αθλητικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός και κάλεσε τους φιλάθλους να γεμίσουν το Παναθηναϊκό Στάδιο.

«Χάρις στη συστηματική προσπάθεια εκατοντάδων ανθρώπων τα τελευταία χρόνια, χιλιάδων εθελοντών, τη στήριξη των Συλλόγων και των απλών δρομέων όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο, ο Μαραθώνιος της Αθήνας είναι ένα από τα πιο σημαντικά δρομικά γεγονότα όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είναι μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού πιστεύω αξίζει τον κόπο να τη ζήσει κανείς από όποια θέση και αν επιλέξει, ως δρομέας, ως εθελοντής, ως φίλαθλος.

Θέλω λοιπόν να καλέσω όλες και όλους να είναι μαζί μας στο 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, πολύ περισσότερο γιατί φέτος ο αγώνας συνδυάζεται με μια πολύ σημαντική επέτειο. Την επέτειο των 120 χρόνων από τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες με την επέτειο των 120 χρόνων από την πρώτη επίσημη διεξαγωγή Μαραθωνίου δρόμου στον κόσμο.

Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο στις 13 Νοεμβρίου να είμαστε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, να είμαστε στη διαδρομή, να χειροκροτήσουμε τους δρομείς, να τιμήσουμε την επέτειο των 120 χρόνων από τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον πρώτο Μαραθώνιο, να γεμίσουμε την Αθήνα με χαμόγελα, με δεκάδες χιλιάδες χαμόγελα που τόσο πολύ τα χρειαζόμαστε όλοι.
Σας περιμένουμε»

 

Τελευταία Νέα