Στην τελική ευθεία για το XTERRA Vouliagmeni Swim Challenge

Στην τελική ευθεία για το XTERRA Vouliagmeni Swim Challenge

Στην τελική ευθεία για το XTERRA Vouliagmeni Swim Challenge

Όλα είναι έτοιμα για τον κορυφαίο κολυμβητικό αγώνα, XTERRA Vouliagmeni Swim Challenge, με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 750 από την Ελλάδα και το εξωτερικό στις 3 κύριες αποστάσεις του αγώνα και περισσότερες από 100 παιδιών 8-12 ετών για τον παιδικό αγώνα.

 Αξίζει να σημειωθεί οτι οι διαθέσιμες θέσεις εξαντλήθηκαν 15 και πλέον μέρες πριν από τον αγώνα, που θα διεξαχθεί στον Κόλπο της Βουλιαγμένης, την προσεχή Κυριακή 06 Νοεμβρίου 2016 (10:30). 

«Αναμενόμενο το sold out και εκατοντάδες αυτοί που δεν πρόλαβαν. Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Μας χαροποιεί και μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι ένας τόσο μεγάλος αριθμός αθλητών και αθλητριών, θέλει να κολυμπήσει στον κορυφαίο αγώνα κολύμβησης που γίνεται στην χώρα μας. Αν και το όριο που είχαμε θέσει για φέτος ήταν οι 650 συμμετοχές, αυτός ο αριθμός είχε ήδη ξεπεραστεί από τις 15 Οκτωβρίου.

Λόγω της ιδιαίτερης ζήτησης αποφασίσαμε να προσθέσουμε ακόμα 100 θέσεις οι οποίες εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Η δυνατότητα να απολαύσουν όλοι ένα σωστά οργανωμένο αγώνα  και κυρίως η ασφάλεια τους, είναι για μας πάνω από όλα», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κουμάργιαλης, Race Director της διοργάνωσης. 

Ο Χειμερινός κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης, πραγματοποιείται κάθε Νοέμβριο στον μαγευτικό κόλπο των Νοτίων Προαστείων της Αττικής, με εκκίνηση και τερματισμό τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης (N.O.B). Η συνεργασία της XTERRA Greece με τον ΝΟΒ ξεκίνησε το 2013 δίνοντας στη διοργάνωση μια νέα διάσταση, με αποτέλεσμα να αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο και Μεγαλύτερο Κολυμβητικό Αγώνα της χρονιάς, με αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και το εξωτερικό.

Οι αποστάσεις για τους μεγάλους είναι 3. Αυτή των 1.000, 2.500 και 5.000 μέτρων. Όσο για τα μικρά παιδιά (8-12 ετών), υπάρχει ο παιδικός αγώνας των 200 μ.  που προσφέρεται δωρεάν και μπορούν να συμμετάσχουν σ’ αυτόν όλα τα παιδιά που θα βρεθούν στην Βουλιαγμένη, το Κυριακάτικο πρωϊνό.   

Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση με newsletter, ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του αγώνα www.xterragreece.com και φυσικά post στο www.facebook.com/xterragreece, για τα σημεία και τους τρόπους παραλαβής των αγωνιστικών πακέτων την Παρασκευή (04/11) και το Σάββατο (05/11), προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα του αγώνα.

Μια πραγματική αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, μια εμπειρία που μόνο η έμπειρη ομάδα του XTERRA μπορεί να προσφέρει. 

Best of internet