Συγγνώμη για τα εφτά δάχτυλα με... φανέλα Βραζιλίας ο Μπάουερ! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Συγγνώμη για τα εφτά δάχτυλα με... φανέλα Βραζιλίας ο Μπάουερ! (pic)

bet365

Την ανάγκη ν' απολογηθεί για το τρολάρισμα προς τους οπαδούς της Βραζιλίας, αισθάνθηκε ο Γερμανός άσος, Ρόμπερτ Μπάουερ, ο οποίος, μετά την ήττα στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, ύψωσε τα εφτά του δάχτυλα στο κοινό του «Μαρακανά».

Ο 21χρονος άσος της Ίνγκολσταντ, τη στιγμή που αντίκριζε τους πανηγυρισμούς των Βραζιλιάνων οπαδών, οι οποίοι θεωρούν πως με τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο πήραν εκδίκηση για το ντροπιαστικό 7-1 στο Μουντιάλ του 2014, δεν... άντεξε και απάντησε.

Ύψωσε για λίγα δευτερόλεπτα τα εφτά του δάχτυλα για να θυμίσει σε όλους τον... εφιάλτη που προκάλεσε η ομάδα του Γιοακίμ Λεβ στη «σελεσάο» μέσα στο «σπίτι» της, πριν από δύο χρόνια.

Το πρωί της Κυριακής, όμως, ο Μπάουερ θεώρησε σωστό ν' απολογηθεί και το έκανε μέσω Instagram, βγάζοντας φωτογραφία με τη φανέλα της Βραζιλίας!

«Ενήργησα πάνω στην έξαρση των συναισθημάτων... Αν προσέβαλα κάποιον, ειλικρινά ζητώ συγγνώμη. Ήταν τεράστια τιμή να παίξω ποδόσφαιρο στη Βραζιλία, με τους χαρούμενος και ευγενικούς ανθρώπους. Συγχαρητήρια για το χρυσό μετάλλιο».

 

Τελευταία Νέα