Τεόντοσιτς: «Ο Τζόρτζεβιτς με έχει βοηθήσει στην καριέρα μου όσο λίγοι»

Τεόντοσιτς: «Ο Τζόρτζεβιτς με έχει βοηθήσει στην καριέρα μου όσο λίγοι»

ΟΙ Σέρβοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν μάχη στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων απέναντι στις ΗΠΑ. 

Η Σερβία είναι ήδη ικανοποιημένη και κυρίως είναι ήδη πετυχημένη αφού θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο έχοντας το ασημένιο στην τσέπη της.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς μιλώντας στους δημοσιογράφους πριν την έναρξη της προπόνησης αποθέωσε τον Τζόρτζεβιτς και τους συμπαίκτες του.  Ο αρχηγός των Σέρβων ανέφερε ότι αρχικά, «Φανταζόσασταν πως η Αυστραλία θα βάλει 14 πόντους σε ένα ημίχρονο; Πιθανότατα θα πείτε όχι. Οι ΗΠΑ έχουν σίγουρα την καλύτερη ομάδα του τουρνουά, μια σπουδαία ομάδα με μεγάλα ονόματα. Μπορώ να πω πως θα βγούμε στο παρκέ για να προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα δούμε αν αυτό θα είναι αρκετό. Το παιχνίδι μας με την Αυστραλία ήταν εξαιρετικό. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Το να σταματήσεις μια ομάδα σαν την Αυστραλία στους 14 πόντους στο ημίχρονο είναι απίθανο. Θα έλεγα σχεδόν αδύνατον. Το καταφέραμε. Ακόμα και όταν χάναμε στη φάση των ομίλων, ήμουν χαρούμενος με το πώς παίζει η ομάδα. Παίζουμε καλά σε όλο το τουρνουά και δείχνουμε το ομαδικό πνεύμα και τον χαρακτήρα στο παιχνίδι μας». 

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αναφέρθηκε και στον ρόλο που παίζει η παρουσία του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο... «Είναι ένας από τους λίγους προπονητές που με έχουν βοηθήσει τόσο πολύ στην καριέρα μου. Μου δίνει την ελευθερία που χρειάζομαι. Έχουμε εξαιρετική σχέση και μια ξεχωριστή σύνδεση. Είναι απίστευτος στο να σου δίνει κίνητρα. Στα μάτια του μπορείς να δεις τη δύναμη και αυτό σε ωθεί κάθε δευτερόλεπτο που του μιλάς. Βγάζει μια απίστευτη ενέργεια».