«To άξιζε η Κατερίνα!»

Δήμος Μπουλούκος
«To άξιζε η Κατερίνα!»

bet365

Οι δύο αθλήτριες που κατέκτησαν τα άλλα δύο μετάλλια στον τελικό του επί κοντώ, μίλησαν στο gazzetta.gr και υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα της Κατερίνας Στεφανίδη. ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ.

Η Σάντι Μόρις που έμεινε στη δεύτερη θέση γνωρίζει την Κατερίνα από τις ΗΠΑ και είναι φίλες. Μιλώντας στο gazzetta.gr παραδέχθηκε ότι ήταν καλύτερη.

«Συγχαρητήρια στην Κατερίνα, γιατί άξιζε τη νίκη. Εγώ προσπάθησα να περάσω το 4.90 αλλά δεν το κατάφερα και το χρυσό ανήκει στην Κατερίνα. Δεν έχω κανένα παράπονο, είμαι πολύ ευτυχισμένη όπως θα ήμουν όποιο μετάλλιο και να έπαιρνα.»

Για τη Μόρις, ο ανταγωνισμός βοηθάει όλες τις αθλήτριες να γίνουν καλύτερες.

«Με το επίπεδο που έχουν όλα τα κορίτσια, ανεβαίνει ο ανταγωνισμός και είναι σίγουρο ότι θα έχουμε μεγάλες μάχες τα επόμενα χρόνια.»

Η έκπληξη του τελικού η 19χρονη Νεοζηλανδή ΜακΚάρτνεϊτ πετούσε στους εφτά ουρανούς από τη χαρά της για το χάλκινο και δέχθηκε αμέσως να μας μιλήσει για τη Στεφανίδη.

«Hταν καταπληκτική. Εχει σταθερή πορεία τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο. Είναι ο καταπληκτικός ο τρόπος που κάνει τα άλματα, έχει έξοχη τεχνική και την κοιτούσα να δω πως το κάνει…»

 

Τελευταία Νέα