«Χάλκινη» η Κβίτοβα!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
«Χάλκινη» η Κβίτοβα!

bet365

H Πέτρα Κβίτοβα είναι η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης του Ρίο, επικρατώντας στο μικρό τελικό της Μάντισον Κιζ με 7-5, 2-6, 6-2, σε 2 ώρες και 12 λεπτά.

H Tσέχα διέκοψε απότομα το όνειρο της 21χρονης Αμερικανίδας που βρέθηκε στα ημιτελικά έχοντας αποκλείσει την Κάρλα Σουάρες Ναβάρο από την Ισπανία και αμέσως μετά τη Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα.

Από την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου στο Γουίμπλεντον το 2014 η Κβίτοβα δεν είχε καταφέρει να προκριθεί πέραν του προημιτελικού γκραν σλαμ διοργάνωση. Φέτος δε, στα πρώτα τρία σταμάτησε πριν από τον τρίτο γύρο, έχοντας υποχωρήσει στο Νο 14 της παγκόσμιας κατάταξης.

Φαίνεται όμως ότι μαζί με τον χωρισμό από τον αρραβωνιαστικό, παίκτη του χόκεϊ Ράντεκ Μέιντλ πριν λίγο καιρό, αποφάσισε να αφήσει πίσω της και τις κακές εμφανίσεις, κάνοντας μάλιστα δυναμικό comeback!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα