Τεόντοσιτς: «Θα ήθελα να αγωνιστώ στο NBA»

Τεόντοσιτς: «Θα ήθελα να αγωνιστώ στο NBA»

Ο Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε μετά τον αγώνα της εθνικής ομάδας της Σερβίας με την αντίστοιχη των ΗΠΑ για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Σέρβος σταρ της ΤΣΣΚΑ, λίγο μετά την ήττα της Σερβίας από τις ΗΠΑ, δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί στν μαγικό κόσμο του NBA.

«Φυσικά και θα ήθελα να είμαι στο NBA. Ποιος δεν θα ήθελε; Αλλά αυτή τη στιγμή αυτό δεν εξαρτάται από μένα. Παρ' όλα αυτά, για πολύ καιρό είχα την ευκαιρία να βρεθώ στο πρωτάθλημα», τόνισε ο 30χρονος γκαρντ, ο οποίος δεν έχει επιλεγεί στο NBA ντραφτ και δεσμεύεται με συμβόλαιο από την ΤΣΣΚΑ. 

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι ο Μίλος είπε: «Είναι, ίσως, μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που χάνεις και σου δίνουν συγχαρητήρια. Είναι, μάλλον, στενάχωρο αφού φτάσαμε πολύ κοντά στο να ανατρέψουμε την κατάσταση και να στείλουμε το παιχνίδι στην παράταση! Είμαι πραγματικά υπερήφανος για την ομάδα μου και τον τρόπο που παίξαμε για 35 λεπτά. Στα πρώτο πεντάλεπτο ήμαστε φοβισμένοι! Όπως είπα, είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου και την εθνική ομάδα. Προετοιμαστήκαμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είναι, ακριβώς, ο τρόπος που πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με την Αυστραλία», ενώ τέλος αποθέωσε τον Γιόκιτς. 

«Αυτή τη στιγμή ο Γιόκιτς είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που διαθέτουμε, όχι μόνο στην Σερβία αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη! Είναι νέος και έχει τεράστια προοπτική. Σε λίγα χρόνια θα είναι ο πιο σημαντικός παίκτης στην εθνική ομάδα! Πέρσι απέδειξε ότι αξίζει να βρίσκεται στο ΝΒΑ και ότι μπορεί να σταθεί στο πιο υψηλό επίπεδο!»