Ντέλπο, Nαδάλ και Μάρεϊ στα προημιτελικά!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ντέλπο, Nαδάλ και Μάρεϊ στα προημιτελικά!

bet365

Άνετα ο Ναδάλ και πιο δύσκολα οι Ντελ Πότρο και Μάρεϊ εξασφάλισαν την πρόκριση τους στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά.

Ο Ισπανός επιβλήθηκε του Ζιλ Σιμόν με 7-6(5), 6-3 και πλησίασε ένα βήμα πιο κοντά στο βάθρο. Παρά τα αρκετά λάθη ο Ραφα κατάφερε να διατηρήσει την αυτοσυγκέντρωση του και έπειτα από κάτι παραπάνω από 2 ώρες να πάρει τη νίκη. Ο Νο 3 στο ταμπλό θα βρει μπροστά του στον επόμενο γύρο τον Βραζιλιάνο Τόμας Μπελούτσι.

Ο Αργεντινός χρειάστηκε να κάνει ανατροπή για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Τάρο Ντανιέλ με 6-7 (4), 6-1, 6-2. Ο Ιάπωνας έκανε δύσκολη τη ζωή του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, ο οποίος βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-4. Στη συνέχεια ισοφάρισε σε 5-5, οδηγώντας το σετ στη διαδικασία του τάι μπρέικ, όπου επικρατήσει 7-4.

Στη συνέχεια ανέβασε ρυθμό, κατακτώντας τη νίκη σε 2 ώρες και 12 λεπτά. Στα προημιτελικά ο Ντελ Πότρο θα αναμετρηθεί με τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ Νο 10 στο ταμπλό της διοργάνωσης

Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε και ο Άντι Μάρεϊ, στο ματς κόντρα στον Ιταλό Φάμπιο Φονίνι, στο οποίο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 6-1, 2-6, 6-3. Επόμενος αντίπαλος του Βρετανού στα προημιτελικά είναι ο Αμερικανός Στιβ Τζόνσον (Νο 12 στο ταμπλό).

Ο έτερος Ιάπωνας, Κέι Νισικόρι χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 6 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Σλοβάκου Αντρέι Μαρτίν για να πάρει τη νίκη με 6-2, 6-2 και στον επόμενο γύρο θα βρει απέναντι του τον Γκαέλ Μονφίς.

Ο Γάλλος έπειτα από ένα μικρό μαραθώνιο διάρκειας 2 ωρών και 26 λεπτών κατάφερε να αποκλείσει τον Μαρίν Τσίλιτς με 6-7(6), 6-3, 6-4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα