Ντέλπο, Nαδάλ και Μάρεϊ στα προημιτελικά!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ντέλπο, Nαδάλ και Μάρεϊ στα προημιτελικά!

bet365

Άνετα ο Ναδάλ και πιο δύσκολα οι Ντελ Πότρο και Μάρεϊ εξασφάλισαν την πρόκριση τους στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά.

Ο Ισπανός επιβλήθηκε του Ζιλ Σιμόν με 7-6(5), 6-3 και πλησίασε ένα βήμα πιο κοντά στο βάθρο. Παρά τα αρκετά λάθη ο Ραφα κατάφερε να διατηρήσει την αυτοσυγκέντρωση του και έπειτα από κάτι παραπάνω από 2 ώρες να πάρει τη νίκη. Ο Νο 3 στο ταμπλό θα βρει μπροστά του στον επόμενο γύρο τον Βραζιλιάνο Τόμας Μπελούτσι.

Ο Αργεντινός χρειάστηκε να κάνει ανατροπή για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Τάρο Ντανιέλ με 6-7 (4), 6-1, 6-2. Ο Ιάπωνας έκανε δύσκολη τη ζωή του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, ο οποίος βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-4. Στη συνέχεια ισοφάρισε σε 5-5, οδηγώντας το σετ στη διαδικασία του τάι μπρέικ, όπου επικρατήσει 7-4.

Στη συνέχεια ανέβασε ρυθμό, κατακτώντας τη νίκη σε 2 ώρες και 12 λεπτά. Στα προημιτελικά ο Ντελ Πότρο θα αναμετρηθεί με τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ Νο 10 στο ταμπλό της διοργάνωσης

Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε και ο Άντι Μάρεϊ, στο ματς κόντρα στον Ιταλό Φάμπιο Φονίνι, στο οποίο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 6-1, 2-6, 6-3. Επόμενος αντίπαλος του Βρετανού στα προημιτελικά είναι ο Αμερικανός Στιβ Τζόνσον (Νο 12 στο ταμπλό).

Ο έτερος Ιάπωνας, Κέι Νισικόρι χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 6 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Σλοβάκου Αντρέι Μαρτίν για να πάρει τη νίκη με 6-2, 6-2 και στον επόμενο γύρο θα βρει απέναντι του τον Γκαέλ Μονφίς.

Ο Γάλλος έπειτα από ένα μικρό μαραθώνιο διάρκειας 2 ωρών και 26 λεπτών κατάφερε να αποκλείσει τον Μαρίν Τσίλιτς με 6-7(6), 6-3, 6-4.

 

Τελευταία Νέα