Στον ημιτελικό ο Γκολομέεβ, δεν τα κατάφερε ο Μελαδίνης

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Στον ημιτελικό ο Γκολομέεβ, δεν τα κατάφερε ο Μελαδίνης

bet365

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ εξασφάλισε την πρόκριση του στον ημιτελικό των 50μ. ελεύθερο με τον 10ο καλύτερο χρόνο ανάμεσα σε 85 κολυμβητές, με τον έτερο Έλληνα, Οδυσσέα Μελαδίνη να μένει εκτός.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κολύμπησε στη 10η προκριματική σειρά και με χρόνο 21.93 τερμάτισε 5ος, με τον Αμερικανό Έιντριαν Νέιθαν να τερματίζει πρώτος στη σειρά του με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο 21.61. Ταχύτερο όλων ήταν ο Ουκρανός Αντρίι Γκοβορόφ με 21.49.

Ο αθλητής του Άκη Οικονόμου χρωστούσε στον εαυτό του αυτήν την κούρσα, με δεδομένο ότι οι προηγούμενες εμφανίσεις του στα 4x100μ. ελεύθερο ομαδική και στα 100μ. ελεύθερο ήταν κατώτερες των δυνατοτήτων του.

Ο κολυβητής του Εθνικού έχει δυνατότητα να πάρει το «εισιτήριο» για τον τελικό αρκεί να ξεπεράσει τον εαυτό του, αφού το ατομικό του ρεκόρ (το οποίο είναι και πανελλήνιο) είναι 21.87, όσο και ο 9ος καλύτερος χρόνος που σημειώθηκε στα προκριματικά.

Ο Οδυσσέας Μελαδίνης το ατομικό ρεκόρ του ρεκόρ του οποίου είναι 22.14 κολύμπησε σε 22.47 τερματίζοντας στην 6η θέση της 8ης προκριματικής σειράς κατετάγη 33ος και έμεινε εκτός προνομιούχου 16άδας.

 

Τελευταία Νέα