Ξύλο στο τένις με Αργεντίνους και Βραζιλιάνους

Gazzetta team
Ξύλο στο τένις με Αργεντίνους και Βραζιλιάνους

bet365

Επεισόδια σε αγώνα τένις στο Ρίο, καθώς μετά την αναμέτρηση του Ντελ Πότρο με τον Πορτογάλο Σόουζα, Αργεντίνοι και Βραζιλιάνοι ήρθαν στα χέρια.

Εντάξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο έχουμε δει πολλά, παρότι ακόμα είμαστε στην αρχή. Με τίποτα όμως δεν περιμέναμε να δούμε και ξύλο ανάμεσα σε φιλάθλους που βρέθηκαν στην εξέδρα και μάλιστα σε αγώνα τένις. Ε το είδαμε και αυτό. Συγκεκριμένα μετά την αναμέτρηση του Χουάν Μάρτιν Νελ Πότρο με τον Πορτογάλο Ζοάο Σόουζα, οι Αργεντίνοι πανηγυρίζοντας τη νίκη του συμπατριώτη τους, άρχισαν να τραγουδάνε συνθήματα κατά της Βραζιλίας (λογικά αυτό που έχουμε στην γκάλερι), με συνέπεια να υπάρξουν συμπλοκές στην εξέδρα.

Ο Ντελ Πότρο δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έγινε και δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του αναφέροντας τα εξής: «Ελπίζω αυτού του τύπου τα επεισόδια να μην επαναληφθούν, γιατί ο κόσμος έρχεται να απολαύσει τους αγώνες. Το τένις δεν είναι ποδόσφαιρο. Οι εκδρομείς από την Αργεντινή πρέπει να δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό στη χώρα που μας φιλοξενεί όλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα