Τζόρτζεβιτς: «Ας παίξουμε 10 φορές με τους Αμερικάνους»

Gazzetta team
Τζόρτζεβιτς: «Ας παίξουμε 10 φορές με τους Αμερικάνους»

bet365

Μετά την ήττα της Σερβίας από την Αυστραλία ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε πως δεν θα κάνει υπολογισμούς για την τελική κατάταξη του ομίλου και πως δεν τον ενδιαφέρει εάν η ομάδα του βρει μπροστά της ακόμα και 10 φορές τις ΗΠΑ.

Οι νίκες που έκανε η Αυστραλία στις αναμετρήσεις της με τη Γαλλία και τη Σερβία ουσιαστικά της έχουν δώσει τη 2η θέση του Α' Ομίλου πίσω από τις ΗΠΑ εκτός και τη χάσει μέσα από τα χέρια της «στραβοπατώντας» στους αγώνες με την Κίνα και την Βενεζουέλα.

Οι Σέρβοι πάλι σύμφωνα τουλάχιστον με τον προπονητή τους δεν θα μπουν στην διαδικασία να κάνουν σενάρια και υπολογισμούς σχετικά με το σε ποια θέση θα τερματίσουν και με το ποιον θα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια της διοργάνωσης: «Θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Δεν με νοιάζει ακόμα κι αν παίξουμε 10 φορές κόντρα στις ΗΠΑ. Η φιλοσοφία μου είναι ότι δεν θα κάνουμε υπολογισμούς».

Όσο για τον αγώνα με τους Αυστραλούς ο Τζόρτζεβιτς τόνισε: «Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Θα αναλύσουμε τον αγώνα και θα διορθώσουμε τα λάθη μας. Δεν αποτελεί σήμα κατατεθέν μας να εγκαταλείπουμε στο τέλος. Ο αγώνας δεν τελειώνει στο 35 αλλά στο 40 λεπτά. Ανεξήγητα για εμένα δεν εκμεταλλευτήκαμε το πλεονέκτημα στις ελεύθερες βολές. Η Αυστραλία έπαιξε σπουδαία, Μιλς και Ντελαβεντόβα έκαναν τη διαφορά, πιέζοντας τη μπάλα σαν πρωταθλητές του ΝΒΑ».

 

Τελευταία Νέα