Η Ζαπουνίδου καταγγέλει τον ΣΕΓΑΣ για εγκληματικό ερασιτεχνισμό

Gazzetta team
Η Ζαπουνίδου καταγγέλει τον ΣΕΓΑΣ για εγκληματικό ερασιτεχνισμό

bet365

Για εγκληματικό ερασιτεχνισμό καταγγέλλει η Δέσποινα Ζαπουνίδου τον εθνικό προπονητή του ΣΕΓΑΣ, Δημήτρη Ευαγγελόπουλο, και όσους άλλους ακόμη κατέχουν θέσεις ευθύνης και απολαμβάνουν υψηλότατες αποδοχές στην Ομοσπονδία, επειδή με δική τους ευθύνη στερήθηκε της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η Ελληνίδα αθλήτρια του βάδην, με επιστολή της στα ΜΜΕ, κάνει αναφορά στα γεγονότα από την επίτευξη του ορίου συμμετοχής στους Ολυμπιακούς του Ρίο στα 20 χλμ. στο Άλιτους της Λιθουανίας, μέχρι τη στιγμή που της ανακοινώθηκε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας του 2015 δεν συμπεριλαμβανόταν στα EAA Permit μίτινγκ, στις οικονομικές και προπονητικές δυσκολίες που αντιμετώπισε όλα αυτά τα χρόνια για την προετοιμασία, ενώ καταγγέλλει τους υπεύθυνους του ΣΕΓΑΣ για «απίστευτη ανευθυνότητα».


Και τονίζει χαρακτηριστικά: «Ως έναν ελάχιστο βαθμό ικανοποιούμαι από τις πληροφορίες ότι ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ζήτησε τις παραιτήσεις όλων όσοι εμπλέκονται με την υπόθεση μου, αυτών του αρχιπροπονητού και των αρμόδιων της Επιτροπής υψηλού αθλητισμού χωρίς ασφαλώς στόχος μου να είναι η εκδίκηση».

Για να διευκρινίσει: «Πρέπει να προστατευθούν από ενδεχόμενα παρόμοια λάθη όλα τα νέα παιδιά, που καθημερινώς θυσιάζουν προσωπική ζωή και σπουδές με το όραμα της συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς αγώνες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία Νέα