Βγήκε από την εντατική η Φαν Φλούτεν! (vid)

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Βγήκε από την εντατική η Φαν Φλούτεν! (vid)

bet365

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Βραζιλίας νοσηλεύτηκε η Ανεμίεκ φαν Φλούετεν, η οποία προπορευόταν των αντιπάλων της όταν είχε μία πολύ άσχημη πτώση.

Η άτυχη Ολλανδή ποδηλάτισσα έχει υποστεί κατάγματα στην σπονδυλική στήλη μετά την πτώση που είχε σε μία κλειστή στροφή του αγώνα δρόμου γυναικών, όταν έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου της.

Ευτυχώς σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ολλανδικού αρχηγείου η Φαν Φλούετεν δεν έχασε ποτέ τις αισθήσεις της μετά το ατύχημα.

Η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter: «Είμαι στο νοσοκομείο με μερικούς τραυματισμούς και κατάγματα, αλλά θα γίνω καλά. Περισσότερο απ' όλα είμαι απογοητευμένη μετά την καλύτερη κούρσα της καριέρας μου».


Η Γκρέισι Ελβιν από την Αυστραλία που βρίσκεται στην ίδια ομάδα με την Φαν Φλούτεν (Orica) τόνισε: «Σαφώς είμαι τρομαγμένη αλλά ευτυχώς έμαθα ότι θα γίνει καλά. Είναι πολύ δυνατή».


Η Φαν Φλούτεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και πέρυσι σε προπόνηση στην Ιταλία, όπου έσπασε τρία πλευρά, την κλείδα της ενώ κατέρρευσε και ο ένας της πνεύμονας.

Σε τελευταίο της tweet έγραψε ότι: «Παραμένω στο νοσοκομείο, Περιμένω περαιτέρω εξετάσεις και ελπίζω να φύγω σήμερα. Γνωρίζοντας ότι αυτή η ευκαιρία έρχεται μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια δεν το κάνει εύκολο»

 

Τελευταία Νέα