Η ανασκόπηση της 1ης μέρας του τουρνουά μπάσκετ

Gazzetta team
Η ανασκόπηση της 1ης μέρας του τουρνουά μπάσκετ

bet365

Το gazzetta.gr σας θυμίζει τι έγινε στην 1η μέρα του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων που περιελάμβανε τα παιχνίδια του Α' ομίλου.

Σασπένς δεν υπήρχε. Θέαμα αρκετό. Μεγάλες εμφανίσεις επίσης. Οι τρεις πρώτες αναμετρήσεις του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων ολοκληρώθηκαν με πολύ εύκολες νίκες για ΗΠΑ, Αυστραλία κι Σερβία απέναντι σε Κίνα (119-62), Γαλλία (87-66) και Βενεζουέλα (86-62) αντίστοιχα.

Ας δούμε λοιπόν ποιο παίκτες ξεχώρισαν. Πρώτος πρώτος ο Κέβιν Ντουράντ, που στην αναμέτρηση των Αμερικανών με τους Κινέζους,, σκόραρε 25 πόντους (οι περισσότεροι που μπήκαν από έναν παίκτη στην 1η ημέρα της διοργάνωσης) με 5/8 τρίποντα! Από κοντά και ο Πάτι Μιλς της Αυστραλίας, που κόντρα στη Γαλλία, σταμάτησε στους 21 πόντους με 4/9 τρίποντα, ενώ και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς της Σερβίας δεν πήγε πίσω. Σημείωσε 19 πόντους στο παιχνίδι με τη Βενεζουέλα και είχε 3/5 τρίποντα.

Εκτός από τους περιφερειακούς όμως οι ΗΠΑ, η Σερβία και οι Αυστραλία είχαν σε μεγάλη μέρα και τους ψηλούς τους. Ο ΝτεΜάρκους Κάζενς έβαλε τους Κινέζους στα καλάθια και πέτυχε 17 πόντους σε 15 λεπτά συμμετοχής. Ο Άντριου Μπόγκατ αν και προερχόταν από τραυματισμό κυριάρχησε μέσα στη ρακέτα και έβαλε 18 πόντους στη Γαλλία, ενώ ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα έδειξε πως άσχετα από την κακή χρονιά που έκανε στον Παναθηναϊκό όταν φοράει τη φανέλα της εθνικής του ομάδας γίνεται άλλος άνθρωπος και σκόραρε 18 πόντους στον αγώνα με τη Βενεζουέλα.

Από την άλλη στο βρόντο πήγαν οι καλές εμφανίσεις του Τόνι Πάρκερ και του Γι Γιάνλιαν. Ο πρώτος ήταν ο μόνος Γάλλος που διασώθηκε στην συντριβή από την Αυστραλία καθώς έφτασε τους 18 πόντους, ενώ ο Κινέζος με τους 25 που σκόραρε πάλευε μόνος του κόντρα στους σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

 

Τελευταία Νέα