Πάρκερ: «Ενδεχόμενο μετάλλιο θα είναι ένα ωραίο μπόνους για μένα»

Αλέξανδρος Καραλής
Πάρκερ: «Ενδεχόμενο μετάλλιο θα είναι ένα ωραίο μπόνους για μένα»

bet365

Ο Τόνι Πάρκερ κυνηγάει να προσθέσει ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στην πλούσια καριέρα του, ωστόσο, όπως ο ίδιος δήλωσε, αυτό θα ήταν απλά ένα μπόνους για εκείνον και τίποτα παραπάνω.

Ο 34χρονος Γάλλος πλέι μέικερ ετοιμάζεται για το τελευταίο του τουρνουά με το εθνόσημο στο στήθος και παραδέχτηκε πως του λείπει ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, χωρίς όμως να του έχει γίνει εμμονή.

Σε δηλώσεις του σε γαλλικά μέσα, ο Πάρκερ τόνισε: «Δεν ήταν εύκολο να αφήσω τον νεογέννητο γιο μου, αλλά το κίνητρο μου είναι μεγάλο. Θέλουμε να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο. Αν τα καταφέρουμε, θα είναι ένα «μπόνους», ωστόσο δεν είναι εμμονή. Θα είμαι περήφανος για ό,τι έχουμε πετύχει. Το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ ήταν ένα όνειρο και τα καταφέραμε το 2013. Ξεκινήσαμε από τον πάτο και προσπαθήσαμε να πάμε την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο», και συνέχισε:

«Όταν ήμουν μικρός ήθελα να παίξω στο NBA. Ήθελα να γίνω πρωταθλητής στο NBA κι αυτό ήταν το όνειρό μου. Στην καριέρα μου κατάφερα όλα όσα ήθελα. Κατέκτησα 4 πρωταθλήματα κι έναν τίτλο MVP των τελικών του πρωταθλήματος. Έχω ήδη ξεπεράσει όλου μου τους στόχους και με το χρυσό στο Ευρωμπάσκετ και ξέρω ότι αφήνω τους «μπλε» σε καλά χέρια», ήταν τα λόγια του Γάλλου σούπερ σταρ.

 

Τελευταία Νέα