Με αυτοκίνητα, ελικόπτερα και πλοία! (pic & vid)

Δήμος Μπουλούκος
Με αυτοκίνητα, ελικόπτερα και πλοία! (pic & vid)

bet365

Kάτι παραπάνω από έντονη είναι στο Ρίο ντε Ζανέιρο η παρουσία της αστυνομίας και του στρατού για το φόβο τρομοκρατικής επίθεσης. ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ

Παντού όπου σταθείς ή βρεθείς στην διοργανώτρια πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων, η αστυνόμευση είναι κάτι παραπάνω από έντονη. Σχεδόν σε κάθε μεγάλη διασταύρωση αλλά και στα κεντρικά σημεία της πόλης, υπάρχουν δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και του στρατού που επιτηρούν για την ασφάλεια των πολιτών αλλά και των τουριστών.

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας, όμως, έχει επιστρατεύσει όλα τα σώματα, καθώς στη θαλάσσια περιοχή έξω από την Copacabana σε μόνιμη βάση, περιπολούν δύο πολεμικά πλοία. Την ίδια ώρα, ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχώς πτήσεις πάνω από το Ρίο, για κάθε ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με δημοσίευματα, η κυβέρνηση ζήτησε και τη συνδρομή των Η.Π.Α. για θέματα ασφαλείας. Οι διοργανωτές κυρίως φοβούνται την πιθανότητα τρομοκρατικής επίθεσης, ενώ επιτηρούν και για την προστασία από τις συμμορίες, που έχουν βάλει στόχο τους ανυποψίαστους τουρίστες!

 

Τελευταία Νέα