Δεν θα μείνει στο Ολυμπιακό χωριό η «Team USA»! (pic)

Αλέξανδρος Καραλής
Δεν θα μείνει στο Ολυμπιακό χωριό η «Team USA»! (pic)

bet365

Οι αμερικανικές ολυμπιακές ομάδες μπάσκετ ανδρών και γυναικών δεν θα διαμείνουν στο Ολυμπιακό χωριό του Ρίο αλλά σε... κρουαζιερόπλοιο, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Οι δυο αποστολές των ολυμπιακών ομάδων μπάσκετ των ΗΠΑ αποφασίστηκε να διαμείνουν για λόγους ασφαλείας και πρακτικής στο κρουαζιερόπλοιο «Silver Cloud» κι όχι στο Ολυμπιακό χωριό, όπως όλες οι υπόλοιπες αποστολές των ομάδων.

Τα συνεχή προβλήματα, αλλά και τα ελλειπή μέτρα ασφάλειας, οδήγησαν τους επικεφαλής των δύο αποστολών στην απόφαση να διαμείνουν στο λιμάνι του Ρίο που βρίσκεται κοντά στο Ολυμπιακό χωριό.

Ο Κρεγκ Μίλλερ, εκπρόσωπος της Εθνικής Ομάδας της Αμερικής δήλωσε σχετικά με το γεγονός αυτό:

«Δεν θα μείνουμε στο Ολυμπιακό Χωριό γιατί δεν νιώθουμε πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστούμε για τη διοργάνωση. Οι παίκτες προέρχονται από μία μακρά επαγγελματική σεζόν και θέλουν να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τους φίλους και τις οικογένειες τους.»

«Επιπλέον», ο Μίλερ πρόσθεσε «αντιμετωπίζεις ένα ακόμη θέμα είτε μένεις στο ξενοδοχείο είτε μένεις στο Ολυμπιακό χωριό. Τα κρεβάτια δεν έχουν σχεδιαστεί για ανθρώπους με ύψος 2.13 ή περισσότερο. Οι παίκτες προσπαθούν να ανακαλύψουν τρόπους για να κοιμηθούν. Κάποιες φορές έχω δει περιπτώσεις που χρησιμοποιούν τις βαλίτσες ως προέκταση των κρεβατιών ώστε να ακουμππούν τα πόδια τους εκεί.»

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που η «Team USA» θα διαμείνει εκτός Ολυμπιακού χωριού και σε κρουαζιερόπλοιο, αφού και στην Αθήνα το 2004 είχαν καταλύσει στο «Queen Mary 2».

 

Τελευταία Νέα