Ρίχνουν τον μέσο όρο στο λιμάνι

Ρίχνουν τον μέσο όρο στο λιμάνι

Gazzetta team
Ρίχνουν τον μέσο όρο στο λιμάνι

bet365

Την απόφαση να ρίξουν το μέσο όρο ηλικίας είναι στον Ολυμπιακό με μεταγραφές κάτω των 25 ετών το καλοκαίρι, καθώς και να μικρύνουν το ρόστερ της ομάδας.

Ήδη στον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια μείωσης του μέσου όρου ηλικίας, ωστόσο ο Μίτσελ θεωρεί ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια. Αυτό θα γίνει είτε με την προώθηση κάποιων παικτών από τις ακαδημίες, είτε με την απόκτηση ποδοσφαιριστών κάτω των 25 ετών.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» σκοπεύουν να μειώσουν το ήδη υπεράριθμο ρόστερ καθώς θα πρέπει να υπολογιστούν και οι δεδομένες προσθήκες των Σαλίνο, Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν, Μπόατενγκ, Σάμαρη και Τζανακάκη, αλλά και αυτών που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί.

Ο Μίτσελ θέλει να δουλεύει με ένα ρόστερ που δεν θα ξεπερνά τους 25 παίκτες, ωστόσο αυτοί θα είναι όλοι υπολογίσιμοι και διαθέσιμοι να προσφέρουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα