Ενδιαφέρον και από Φιορεντίνα για Μιραλάς

Ενδιαφέρον και από Φιορεντίνα για Μιραλάς

Κώστας Παλαιολόγος
Ενδιαφέρον και από Φιορεντίνα για Μιραλάς

bet365

Σύμφωνα με αναφορές ιταλικών μέσων ενημέρωσης, η Φιορεντίνα προστέθηκε στο γκρουπ των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ του Ολυμπιακού και της Super League Κέβιν Μιραλάς.

Ενδιαφέρονξ της Φιορεντίνα για τον Κέβιν Μιραλάς αποκαλύπτουν ιταλικά μέσα.

Μετά τις Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Νιούκαστλ και Τορίνο, έρχεται τώρα η σειρά των [βιόλα] να προσθέσου το όνομά του στην κατηγορία των ομάδων, που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή Βέλγο επιθετικό του Ολυμπαικού και περυσινό πρώτο σκόρερ της Super League.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «calciosport24.it» κάνει εκτενή αναφορά για τους πιθανούς στόχους της Φιορεντίνα και μεταξύ άλλων υπάρχει το όνομα του Μιραλάς, ο οποίος, πάντως, δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή προτεραιότητας για την ομάδα της Φλωρεντίας αφού πρωταρχικός στόχος αποτελεί ο Μάτρι Πατζίνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα