Και μη χειρότερα!

Gazzetta team
Και μη χειρότερα!

bet365

Στον ρυθμό που πάει όλη η χώρα βάδισε κι η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο απόλυτος καταποντισμός, αφού μεταξύ άλλων στον χορό των μεταλλίων μας προσπέρασαν από τη Μποτσουάνα ως την Ταϊπέι!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ολοκλήρωσαν με τριψήφιο αριθμό μεταλλίων (104 με 46-29-29), τις ακολούθησαν η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας (87 με 38-27-22), ενώ πάνω από 80 μετάλλια μέτρησε κι η Ρωσία (82 με 24-25-33). Όλα αυτά στις πρώτες θέσεις.

Η Ελλάδα έμεινε... έτη φωτός πίσω. Πόσο πίσω; Στα μόλις 2 μετάλλια, χάλκινα κι αυτά. Όσα πανηγύρισαν κι η Μολδαβία, το Κατάρ κι η Σινγκαπούρη! Χώρες όπως οι Δομινικανή Δημοκρατία, η Λετονία, η Αίγυπτος, η Βουλγαρία, η Εσθονία, η Ινδονησία, η Μαλαισία, το Πουέρτο Ρίκο κι η Ταϊπέι επίσης μέτρησαν 2 μετάλλια, αλλά ήταν καλύτερα στην... όψη, αφήνοντας πίσω στην κατάταξη την ελληνική αποστολή!

Συνολικά τα μετάλλια μοιράστηκαν σε 85 χώρες κι η Ελλάδα υποχρεώθηκε στην 75η θέση, ξεπερνώντας σε απολογισμό μόνο το Αφγανιστάν, το Μπαχρέιν, το Χονγκ Κονγκ, τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, το Μαρόκο και το Τατζικιστάν!

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα