Παγκόσμιο ρεκόρ από την Λασμάνοβα!

Gazzetta team
Παγκόσμιο ρεκόρ από την Λασμάνοβα!

bet365

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η Έλενα Λασμάνοβα, η οποία με ένα απίστευτο ντεμαράζ στα τελευταία μέτρα, αναδείχθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης στα 20χλμ βάδην. Στην 44η θέση η Δέσποινα Ζαπουνίδου.

Ενώ η Ρωσίδα Όλγκα Κανίσκινα έδειχνε να είχε την πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο στα χέρια της, η 20χρονη συμπατριώτισσά της είχε το καλύτερο για το φινάλε. Με χρόνο 1:25:02 που αποτελεί νέο παγκόσμιο ρεκόρ άφησε πίσω τη συναθλήτριά της, με 1:25:09, που αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τη φετινή περίοδο.

Η προηγούμενη κορυφαία επίδοση ανήκε στην Έλενα Σοκόλοβα με 1:25.08 από τον Φεβρουάριο του 2011, ενώ παράλληλα η Λασμάνοβα έκανε και ολυμπιακό ρεκόρ.

Στην 3η θέση βρέθηκε η Κινέζα Σένγκιε Κιεγιάνγκ η οποία σημείωσε ασιατικό ρεκόρ με χρόνο 1:25:16. Από ελληνικής πλευράς, η Δέσποινα Ζαπουνίδου ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 44η θέση με 1:35:19.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα