Ημιτελικός για Γρηγοριάδη

Ημιτελικός για Γρηγοριάδη

Ημιτελικός για Γρηγοριάδη

Ναι μεν ο Άρης Γρηγοριάδης τερμάτισε 17ος στα 100μ ύπτιο και έμεινε εκτός ημιτελικών, ο Ρώσος, Βλάντιμιρ Μορόζο, όμως δήλωσε ότι θα αποσυρθεί με αποτέλεσμα ο Έλληνας κολυμβητής να πάρει τη θέση του.

Ο Ελληνας πρωταθλητής είχε τη 17η καλύτερη επίδοση μεταξύ των συμμετεχόντων και δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Το τελευταίο εισιτήριο πήρε ο Ισπανός Άσβιν Φάμπερ Βίλντεμπουρ με 54,36’’ με τον Γρηγοριάδη να τερματίζει στους Ολυμπιακούς Αγώνες με54,52’’!

Ετσι, αποκλείστηκε για τους ημιτελικούς για 16 δέκατα του δευτερολέπτου.

«Δεν ένιωθα καλά»

Ο 27χρονος πρωταθλητής δεν ένιωθε καλά, όπως δήλωσε: «Ο χρόνος είναι ο δείκτης. Εμεινα μακριά από το χρόνο μου και δεν κατάφερα να προκριθώ. Δεν ένιωθα καλά και κολύμπησα αργά, αυτό είναι όλο. Η κούρσα δεν ήταν πολύ γρήγορη, ήταν στα μέτρα μου, αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου. Εκανα ένα φορμάρισμα για το Ντέμπρετσεν κι ένα μικρό φορμάρισμα για τους Ολυμπιακούς, που δυστυχώς δεν μου βγήκε. Ηταν δύσκολο το φορμάρισμα και για τις δύο διοργανώσεις, αλλά αυτό δεν μπορεί να σε επηρεάσει τόσο πολύ. Θα το μελετήσουμε, θα δούμε τι έφταιξε και θα συνεχίσουμε», ήταν τα λόγια του.

Best of internet