Εύκολα στον ημιτελικό

Gazzetta team
Εύκολα στον ημιτελικό

bet365

Αποδεικνύοντας ότι δεν είναι άδικα μέσα στα φαβορί, το δίδυμο Χριστίνα Γιαζιτζίδου/Αλεξάνδρα Τσιάβου πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών.

Με σχετική ευκολία οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες της κωπηλασίας τερμάτισαν πρώτες στην πρώτη σειρά με χρόνο 7:03,66. Το δίδυμο Χριστίνα Γιαζιτζίδου/Αλεξάνδρα Τσιάβου είναι ανάμεσα στα φαβορί και φρόντισε να το αποδείξει στα προκριματικά. Ο ημιτελικός για το ελληνικό δίδυμο είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Πέμπτη στις 12:30.

«Είναι καλό που δεν έχουμε άλλη μία κούρσα την Τρίτη. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν υπάρχουν φαβορί. Γίνεται μία ανακατάταξη πληρωμάτων. Διαπιστώνουμε ότι κάποια πληρώματα που θεωρούσαμε πως ήταν πιο πίσω από κάποια άλλα παρουσιάζονται πιο δυνατά. Στόχος είναι να περάσουμε στον τελικό. Από εκεί και πέρα όλα θα πάνε καλά», δήλωσε η Αλεξάνδρα Τσιάβου.

Η Χριστίνα Γιαζιτζίδου με τη σειρά της είπε: «Ήταν μία αναγνωριστική κούρσα για μένα. Θέλαμε να δοκιμάσουμε τη βάρκα μας. Κάναμε ένα καλό βήμα, κοιτάμε το επόμενο με προσοχή. Όλοι οι αντίπαλοι είναι υπολογίσιμοι εδώ που έχουμε φτάσει. Τα πάντα παίζονται στις λεπτομέρειες. Ελπίζουμε να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα