Το πάλεψε!

Το πάλεψε!

bet365

Η Εθνική Ελλάδος ήταν αουτσάιντερ κόντρα στην ισχυρή Κροατία, όμως, έδειξε σκληρή για να πεθάνει και ηττήθηκε δύσκολα με 8-6 στην πρεμιέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η γαλανόλευκη στην πρώτη της αναμέτρηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ηττήθηκε από την Κροατία με 8-6 δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία ειδικά στην άμυνα όπου παρουσιάστηκε πολύ καλή όμως της στοίχισε επιθετική δυστοκία της τελευταίας περιόδου.

Σε πολύ καλή ημέρα βρέθηκε ο Νίκος Δεληγιάννης, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις «κατέβασε τα ρολά».

Η Ελλάδα, όμως, άντεξε στα τρία πρώτα 8λεπτα καθώς μέχρι τότε το σκορ ήταν 5-5, όμως, στο τέταρτο και πιο κρίσιμο δεν έδειξε διάρκεια και δέχτηκε τρία τέρματα πριν μειώσει στο τέλος. Πάντως, η ομάδα του Ντράγκαν Αντριτς έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο ολυμπιακό τουρνουά και την Τρίτη παίζει με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία.

Το σκορ άνοιξε ο Μπόσκοβιτς για να ισοφαρίσει άμεσα ο Φουντούλης, ενώ η ελληνική ομάδα πήρε προβάδισμα στο ματς με το πέναλτι του Μιράλη, ο οποίος σημείωσε το 2-1. Αυτό ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι Κροάτες ισοφάρισαν με τον Σάκνο, με τον Μουρίκη και τον Ντόμπουντ να σημειώνουν από ένα τέρμα και να κάνουν το 3-3 στη λήξη του ημιχρόνου. Στο τρίτο 8λεπτο, ο Μπούσλιε έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Κροατία, με τον Μουρίκη να κάνει το 4-4 και το 5-5 καθώς νωρίτερα ο Μούσλι είχε δώσει εκ νέου το προβάδισμα στη Κροατία.

Στην τελευταία περίοδο, η ελληνική ομάδα... δεν μπήκε στην πισίνα καθώς δέχτηκε τρία γκολ. Οι Ντόμπουντ, Μπόσκοβιτς και Σάκνο έδωσαν προβάδισμα τριών γκολ στην Κροατία και ο Φουντούλης απλά σημείωσε το τελικό αποτέλεσμα με πέναλτι κάνοντας το 8-6.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 2-2, 1-3

Ελλάδα: Δεληγιάννης, Μυλωνάκης, Μιράλης 1, Κοκκινάκης, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος, Αφρουδάκης Χ., Δελακάς 1, Αφρουδάκης Γ., Φουντούλης 2, Μουρίκης 2, Βουλγαράκης, Καραμπέτσος

Κροατία: Πάβιτς, Μπούριτς, Μπόσκοβιτς 2, Ντόμπουντ 2, Γιόκοβιτς, Μπουλιούμπασιτς, Μουσλίμ 1, Μπούσλιε 1, Σούκνο 2, Μπάρατς, Χίνιτς, Ομπράντοβιτς, Βιτσάν

Διαβάστε Live την εξέλιξη της αναμέτρησης:

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα