Έξαλλοι με Γέμελο στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team

bet365

Έξω φρενών είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τις δηλώσεις του προπονητή του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού και παράλληλα ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Γέμελο. Ο έφορος του υγρού στίβου του «τριφυλλιού» Νίκος Πλυτάς έριξε τα βέλη του προς την ΚΟΕ ενώ απειλητικά μηνύματα μέσω facebook δέχεται ο Νίκος Γέμελος.
«Βράζουν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού με τις δηλώσεις του Νίκου Γέμελου και χαρακτηριστική είναι η άποψη του Νίκου Πλυτά στην ΠΡΑΣΙΝΗ όπου τόνισε «Να χαίρονται στην Κολυμβητική Ομοσπονδία τον εκλεκτό τους. Να καμαρώνουν για έναν άνθρωπο που υποτιμά με τα λεγόμενά του το μεγαλύτερο και ιστορικότερο σύλλογο της χώρας την ώρα που τον πληρώνει ο ελληνικός λαός ως ομοσπονδιακό προπονητή. Το επίπεδο του Γέμελου το γνωρίζουν όλοι, απλά τώρα ξεσκεπάστηκε. Έβγαλε μίσος για τον Παναθηναϊκό αποκαλώντας τον με το προσωνύμιο "Βάζελος" και καλώ την ΚΟΕ να λάβει τα μέτρα της. Τέτοιους ανθρώπους θα πρέπει να τους αποβάλουμε πριν κάνουν την εμφάνισή τους στο χώρο του αθλητισμού».

Από κει και πέρα σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΦΩΣ ο Νίκος Γέμελος δέχεται απειλητικά μηνύματα στην προσωπική του σελίδα στο facebook, όπου φέρεται να είναι από οπαδούς του Παναθηναϊκού.
 

Τελευταία Νέα