Ταινίες, αθλητικά ή και τα δύο: Με τα νέα πακέτα COSMOTE TV GO εσύ αποφασίζεις!

Gazzetta team
Ταινίες, αθλητικά ή και τα δύο: Με τα νέα πακέτα COSMOTE TV GO εσύ αποφασίζεις!
Μπορείς να αποκτήσεις το πακέτο ή συνδυασμό πακέτων με το περιεχόμενο της θεματικής κατηγορίας που σε ενδιαφέρει!

Είναι καλοκαίρι και θες να βλέπεις μόνο ταινίες και να τα αφήσεις όλα πίσω. Σεβαστό.

Είναι καλοκαίρι και θες να το ρίξεις στα αθλητικά; Κατανοητό.

Θες να βλέπεις και ταινίες και αθλητικά; Γιατί όχι!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θες να πληρώνεις για όλα ενώ είσαι από εκείνους που ξέρουν τι ψάχνουν.

Υπάρχει λύση!

Με τα νέα πακέτα COSMOTE TV GO Sports pack & Cinema pack, μπορείς να αποκτήσεις το πακέτο που διαθέτει μόνο το περιεχόμενο της θεματικής κατηγορίας που σε ενδιαφέρει, χωρίς περιορισμούς και χωρίς δεσμεύσεις, για το διάστημα που επιθυμείς.

Να τα δούμε και αναλυτικά;

Αν είσαι λάτρης των ταινιών και των σειρών, το COSMOTE TV GO Cinema Pack (με 10 ευρώ και ελάχιστη παραμονή στην υπηρεσία 1 μήνα) είναι ιδανικό. Απόλαυσε περιπέτεια, δράση, θρίλερ, αγωνία, ρομάντζο, ελληνικό κινηματογράφο, blockbusters, σειρές με όλα τα επεισόδια back to back…

Επιπλέον, μπορείς να επιλέγεις εσύ ποια στιγμή ακριβώς θες να δεις κάτι με τις υπηρεσίες COSMOTE REPLAY TV και COSMOTE TV PLUS και όλα αυτά χωρίς επιπλέον χρέωση!

Το πακέτο COSMOTE TV GO Cinema pack περιλαμβάνει τα κανάλια: COSMOTE CINEMA 1HD, COSMOTE CINEMA 2HD, COSMOTE CINEMA 3 & COSMOTE CINEMA 4HD.

Αν από την άλλη ανήκεις στην κατηγορία του... αθλητικού, το COSMOTE TV GO Sports Pack (με 25 ευρώ και ελάχιστη παραμονή στην υπηρεσία 1 μήνα) είναι εδώ για εσένα. Απόλαυσε συναρπαστικό και αποκλειστικό αθλητικό θέαμα από κορυφαίες διοργανώσεις...

Ακόμη, έχεις ποικιλία αθλημάτων από ξένα αθλητικά κανάλια, αλλά και highlights αθλητικών αγώνων στο COSMOTE SPORT CLIPS, ενώ μπορείς και να παγώνεις το ζωντανό πρόγραμμα για να βλέπεις τις αγαπημένες σου φάσεις ξανά και ξανά, χωρίς επιπλέον χρέωση!

Το πακέτο περιλαμβάνει τα κανάλια: COSMOTE SPORT 1HD, COSMOTE SPORT 2HD, COSMOTE SPORT 3HD, COSMOTE SPORT 4HD, COSMOTE SPORT 5HD, COSMOTE SPORT 6HD, COSMOTE SPORT 7HD, COSMOTE SPORT 8HD & COSMOTE SPORT HIGHLIGHTS HD καθώς και τα FOX SPORTS, Nautical Channel HD, Outdoor Channel HD, GINX eSports.

«Αν θες και αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο μπορείς να αποκτήσεις και τα δύο πακέτα COSMOTE TV GO και συνδυάζοντάς τα κερδίζεις ακόμα περισσότερο, αφού παίρνεις έκπτωση 2,00€ κάθε μήνα».

Το καλύτερο;

Με το COSMOTE TV GO έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς τα αγαπημένα σου προγράμματα από όπου και αν βρίσκεσαι, σε όλους τους τύπους φορητών συσκευών, µέσω των δικτύων 3G/4G οποιουδήποτε παρόχου, καθώς και από οποιοδήποτε δίκτυο WiFi (ακόμη και από συσκευές χωρίς SIM κάρτα).

Ακόμη να πειστείς;

Απόκτησε τώρα το πακέτο που σου ταιριάζει στο www.cosmote.gr.