Πόσο καλά ξέρεις τη φετινή Λίβερπουλ; (Quiz)

Πόσο καλά ξέρεις τη φετινή Λίβερπουλ; (Quiz)

Gazzetta team
Πόσο καλά ξέρεις τη φετινή Λίβερπουλ; (Quiz)

bet365

Η Λίβερπουλ είναι ξανά στον τελικό του Champions League ύστερα από 11 χρόνια και το Gazzetta σου δίνει μπάλα για να δείξεις πόσο καλά γνωρίζεις τους Reds που θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης.

Η Λίβερπουλ, μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης με αμέτρητους φίλους σε όλο τον κόσμο βρίσκεται ξανά στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «κόκκινοι» του Κλοπ έφτασαν στον τελικό κάνοντας μια καταπληκτική χρονιά στο Champions League και αφήνοντας έξω την Μπαρτσελόνα, δείχνουν ότι όχι μόνο θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ίσως και κάτι περισσότερο.

Με τον Σαλάχ να είναι ατή τη στιγμή ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του κόσμου αποτελώντας κίνδυνο ακόμα και για την πιο καλή άμυνα και τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι... μανούλα στο να στήνει τις ομάδες του απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, το σίγουρο είναι ότι ο φετινός τελικός του Champions League, θα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός!

Και η απόλαυση της παρακολούθησής του μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη!

Πως;

Παίξτε το Quiz, αποδείξτε ότι είστε μεγάλος γνώστης της φετινής Λίβερπουλ και κατόπιν διεκδικήστε (αν είστε πάνω από 18 ετών) πατώντας ΕΔΩ 10 διπλές προσκλήσεις για το μεγάλο event «City of Champions» της Heineken στο Ζάππειο.

Μια μοναδική εμπειρία από την Heineken που θα σας μείνει αξέχαστη και που πρέπει να τη ζήσετε!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα