Ο Φέλτον επιστρέφει, ο Λιν;

Γιάννης Ράμμας
Ο Φέλτον επιστρέφει, ο Λιν;

bet365

Οι Νικς διεμήνυσαν πως θα καλύψουν κάθε ποσό για τον Τζέρεμι Λιν, αλλά η αυξημένη πρόταση των Ρόκετς κι η επιστροφή του Ρέιμοντ Φέλτον στη Νέα Υόρκη διαφοροποίησε τα δεδομένα.

Αρχικά οι Ρόκετς συμφώνησαν με τον Αμερικανοασιάτη γκαρντ για 4 χρόνια και $28.000.000, αλλά στη συνέχεια πήραν την υπογραφή σε 3ετή προσφορά ύψους $25.000.000. Στο ενδεχόμενο παραμονής του, το νέο ποσό αναμένεται την αγωνιστική περίοδο 2014-15 να βγάλει εκτός προϋπολογισμού τους Νικς, που θα πρέπει να καταβάλουν αρκετά υψηλό φόρο πολυτελείας.

Μέχρι το τέλος της διορίας (17/7) οι Νεοϋορκέζοι έχουν αρκετό χρόνο να εξετάσουν τις επιλογές τους, αλλά πλέον δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε στροφή 180 μοιρών.

Η διοίκηση της ομάδος ήρθε σε συμφωνία με τους Μπλέιζερς για την ανταλλαγή ενός πρώην παίκτη της, τον Ρέιμοντ Φέλτον (2010-11), κίνηση που φαντάζει ικανή να βάλει τέλος στο Madison Square Garden τέλος στη Linsanity.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα