Πρόβλημα και στον αστράγαλο ο Γκρίφιν

Gazzetta team
Πρόβλημα και στον αστράγαλο ο Γκρίφιν

bet365

Κανονικά πήρε μέρος στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Σπερς ο Μπλέικ Γκρίφιν αλλά ο φόργουορντ των Κλίπερς εκτός από το πρόβλημα στο γόνατο, χτύπησε και στον αστράγαλο.

Ωστόσο, όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει παιχνίδι της σειράς με τους Σπερς και μάλιστα θα είναι καλύτερα στους επόμενους αγώνες. «Το γόνατό μου βρίσκεται στο 80%, ενώ γύρισα και τον αστράγαλό μου νωρίς στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά θα είμαι καλύτερα ενόψει του επόμενου αγώνα», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το πρώτο ματς στο Σαν Αντόνιο ο Μπλέικ Γκρίφιν.

Δείτε πως έκαναν οι Σπερς το 1-0 κόντρα στους Κλίπερς ΕΔΩ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.