Η παρουσίαση των παπουτσιών του Ντόντσιτς στη λίμνη και η σκέψη της ΕΟΠΕ και Αγίου Νικολάου για ανάλογους αγώνες beach volley

Φώτης Καρακούσης
Beach Volley

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς παρουσίασε το νέο του παπούτσι σε ένα πλωτό γήπεδο στη λίμνη Μπλεντ της Σλοβενίας, με την ΕΟΠΕ και τον Άγιο Νικόλαο να θέλουν να το πάνε ακόμα πιο μακριά διοργανώνοντας αγώνες στην πανέμορφη λίμνη της συγκεκριμένης πόλης.

Εδώ και λίγα χρόνια στην ΕΟΠΕ όπως αναφέρει με κάθε ευκαιρία ο πρόεδρος, Γιώργος Καραμπέτσος θέλουν να κάνουν ένα τουρνουά beach volley που θα μείνει στην ιστορία. Ο «βασιλιάς του καλοκαιριού» μετά τους αγώνες σε Σύνταγμα, Αριστοτέλους και Πλατεία Δημοκρατίας στη Ξάνθη, θέλει να κάνει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά.

Η ιδέα έχει πέσει και δεν είναι άλλη από το να γίνουν οι τελικοί στην λίμνη του Αγίου Νικολάου. Στην συγκεκριμένη πόλη της Κρήτης διεξάγονται έτσι και αλλιώς τα τελευταία χρόνια οι τελικοί του πρωταθλήματος, ωστόσο η ΕΟΠΕ μαζί με τον αντιδήμαρχο και νυν υποψήφιο Δήμαρχο, Χάρη Αλεξάκη όπως τονίζουν θέλουν να φτιάξουν ένα πλωτό γήπεδο και να γίνουν εκεί τα παιχνίδια.

Ένα πλωτό γήπεδο, αλλά για μπάσκετ φτιάχτηκε στην λίμνη Μπλεντ της Σλοβενίας, προκειμένου να γίνει η παρουσίαση των νέων παπουτσιών του Λούκα Ντόντσιτς. Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν φαντάζει, αλλά τόσο η Ομοσπονδία, όσο και ο Χάρης Αλεξάκης θέλουν να κάνουν ένα τέτοιο ξεχωριστό τουρνουά και από την στιγμή που και θέληση υπάρχει, αλλά όπως φάνηκε και στην Σλοβενία, μπορεί να γίνει, γιατί να μην το δούμε και στην χώρα μας.

 

Τελευταία Νέα