Agios Nikolaos Finals: Τρίτη μάχη των Ντάλλα και Χατζηνικολάου κόντρα σε Κανέλλο και Τερζόγλου, 2-0 οι νίκες φέτος

Φώτης Καρακούσης
Μπιτς βόλεϊ

bet365

Το τρίτο τους αγώνα και πρώτος σε τελικό και μάλιστα στον τελικό των τελικών του Αγίου Νικολάου, θα δώσουν ο Ιάσωνας Κανέλλος και Γιώργος Τερζόγλου με Σταύρο Ντάλλα και Δημήτρη Χατζηνικολάου. Οι Ντάλλας και Χατζηνικολάου μετράνε ήδη 2-0.

Τον τίτλο του πρωταθλητή θα διεκδικήσουν στις 19:50 (ΕΡΤ3) οι Ιάσωνας Κανέλλος και Γιώργος Τερζόγλου κόντρα σε Σταύρο Ντάλλα και Δημήτρη Χατζηνικολάου. Η σημερινή μάχη των δύο ομάδων θα είναι η τρίτη φετινή, με τους Ντάλλα και Χατζηνικολάου να μετράνε δύο νίκες στις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις. Από την πλευρά τους θέλουν να κάνουν το τρία στα τρία, ενώ από την πλευρά τους οι Κανέλλος και Τερζόγλου επιθυμούν η πρώτη τους νίκη να είναι και στο πιο σημαντικό φετινό παιχνίδι.

Οι προηγούμενες δύο αναμετρήσεις τους

Πάμε να δούμε τι είχαν κάνει οι δύο ομάδες στα προηγούμενα παιχνίδια.

Αρχικά όσον αφορά πάντα την φετινή χρονιά, η πρώτη μάχη έγινε στο OPEN της Γλυφάδας και συγκεκριμένα στα ημιτελικά. Εκεί σε ένα μεγάλο ντέρμπι οι Ντάλλας και Χατζηνικολάου νίκησαν με 2-1 (21-16, 18-21, 15-10). Δεύτερη φορά που συναντήθηκαν ο δύο ομάδες ήταν στο Xanthi Grand Slam, όπου για τα προημιτελικά οι Ντάλλας και Χατζηνικολάου επικράτησαν και πάλι, αυτή την φορά με 2-0 (21-13, 21-17).

OPEN Γλυφάδας ημιτελικός: Ντάλλας/Χατζηνικολάου – Κανέλλος/Τερζόγλου 2-1 (21-16, 18-21, 15-10)

Ξάνθη Grand Slam προημιτελικός: Ντάλλας/Χατζηνικολάου – Κανέλλος/Τερζόγλου 2-0 (21-13, 21-17)

 

Τελευταία Νέα