Φοβερό παιχνίδι και πρόκριση στα ημιτελικά για Παπαδημητρίου και Ιωαννίδη

Φώτης Καρακούσης
Μπιτς βόλεϊ

bet365

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς, οι Θοδωρής Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Ιωαννίδης επικράτησαν με 2-1 των Σταύρου Ντάλλα και Δημήτρη Χατζηνικολάου και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Agios Nikolaos Finals.

Με τον κόσμο να αποθεώνει και τις δύο ομάδες καθώς προσέφεραν ίσως και το καλύτερο θέαμα σε όλο το φετινό Grand Slam, οι Θοδωρής Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Ιωαννίδης επικράτησαν με 2-1 (22-24, 24-22, 15-13) των Σταύρου Ντάλλα και Δημήτρη Χατζηνικολάου παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Agios Nikolaos Finals.

Ο αγώνας όπως αναφέραμε ήταν μια διαφήμιση για το μπιτς βόλεϊ, καθώς όχι μόνο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά είχε και εξαιρετικές φάσεις με τις δύο ομάδες να μας προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Οι Ντάλλας και Χατζηνικολάου πήραν με δυσκολία το πρώτο σετ, αλλά στην συνέχεια οι Παπαδημητρίου και Ιωαννίδης αντέδρασαν και πήραν τα άλλα δύο και πάλι με την μικρότερη δυνατή διαφορά παίρνοντας έτσι και την μεγάλη πρόκριση. Όσον αφορά τους ηττημένους θα έχουν το βράδυ μια δεύτερη ευκαιρία για να μπορέσουν να διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά.

 

Τελευταία Νέα