Αντετοκούνμπο για Καρμέλο: «Αξίζει να είναι στο ΝΒΑ» (vid)

Αντετοκούνμπο για Καρμέλο: «Αξίζει να είναι στο ΝΒΑ» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Αντετοκούνμπο για Καρμέλο: «Αξίζει να είναι στο ΝΒΑ» (vid)

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για τον Καρμέλο Άντονι μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Οι Μπακς έκαναν την έκτη σερί νίκη τους και νέο τους «θύμα» ήταν οι Μπλέιζερς!

Τα «ελάφια» επικράτησαν με 137-129, με τον «Greek Freak» να κάνει triple double και μετά το τέλος του ματς έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις, με κεντρικό θέμα την ομάδα του.

Ένας δημοσιογράφος φρόντισε να θυμίσει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο πως το πρώτο του παιχνίδι (10π., 7ρ.) στο ΝΒΑ το 2013 ήταν κόντρα στους Νικς του Καρμέλο Άντονι (29π.), ενώ τώρα ο «Μέλο» έκανε το comeback.

Ο Giannis σχολίασε σχετικά: «Έπαθα ένα déjà vu. Θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι σαν να ήταν χθες. Η οικογένειά μου είχε έρθει να με δει, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, νευρικός, ήθελα να πάω πάνω στον Μέλο. Είμαι στην 7η χρονιά μου στο ΝΒΑ κι εκείνος είναι στην 17η. Ο χρόνος περνάει γρήγορα και είμαι ενθουσιασμένος που τον αντιμετώπισα. Είναι σίγουρα ένας παίκτης ΝΒΑ, τού αξίζει να είναι σε μια ομάδα και σήμερα είχε 18 πόντους. Είναι πολύ καλός!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα