Προγνωστικά στοιχήματος | Combo στοίχημα με Αρσεναλ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Combo στοίχημα με Αρσεναλ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Κατώτερη των περιστάσεων τη φετινή σεζόν η Αρσεναλ. Βρίσκεται στην πρώτη 10άδα της Πρέμιερ Λιγκ και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να διεκδικήσει μέσω του πρωταθλήματος το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ, βλέπει ως πιο εφικτό στόχο για τη συμμετοχή της στην Ευρώπη, το εισιτήριο μέσω του Κυπέλλου. Σήμερα, στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου και σε νοκ – άουτ ματς, φιλοξενείται από την Μπόρνμουθ.

Η Αρσεναλ προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με την Τσέλσι (2-2), ένα ματς που έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ ενώ αγωνιζόταν για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες. Ηταν το πέμπτο ματς που διατηρεί το αήττητο (2-3-0), δείχνοντας μία σχετική βελτίωση στο παιχνίδι της σε αυτό το διάστημα. Αμυντικά όμως, εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετά κενά, τη στιγμή που από το σημερινό ματς θα λείψει ο ηγετικός στόπερ Νταβίντ Λουίζ. Η Αρσεναλ είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη πρόκριση, όμως σύμφωνα με τη γενικότερη συμπεριφορά της φέτος και σε μία επιλογή για μεγαλύτερο ρίσκο και απόδοση, το συνδυαστικό στοίχημα 2&G/G σε απόδοση 3.68 στην Betshop μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Αφήνουμε τα προγνωστικά Αγγλία και συνεχίζουμε με Τουρκία και το ματς πρωταθλήματος μεταξύ Σίβασπορ – Ρίζεσπορ. Η γηπεδούχος είναι η μόνη ομάδα της κατηγορίας που έχει σκοράρει και στα 18 φετινά ματς για τη Σούπερ Λιγκ Τουρκίας. Εξαιρετική στην έδρα της, με 8 νίκες και 1 ισοπαλία απολογισμό, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Ρίζεσπορ υστερεί εκτός έδρας, διαθέτει άλλωστε και τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας ως φιλοξενούμενη. Από τη στιγμή που η γηπεδούχος συνήθως σκοράρει από το πρώτο 45λεπτο και επειδή περιμένουμε να μπει αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο, ο άσος στο πρώτο ημίχρονο αποτελεί την επιλογή μας.

Ολοκληρώνουμε με Σούπερ Λιγκ 2 και το ματς Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή. Ισορροπημένο φαινομενικά ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες με κοινό στόχο τα πλέι οφ, αλλά και αρκετά κοινά στοιχεία στο παιχνίδι τους. Ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

 

Τελευταία Νέα