Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία ρίσκου σε Ισπανία, Γαλλία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία ρίσκου σε Ισπανία, Γαλλία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Πολύ θετική φέτος η παρουσία της Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Εχοντας σαφές επιθετικό πλάνο σαν ομάδα, έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας και να ελπίζει βάσιμα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Καταφέρνει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και στα εκτός έδρας ματς (4 νίκες, 1 ισοπαλία, 3 ήττες).

Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 4-1 της Εϊμπαρ, ένα αποτέλεσμα που της έχει τονώσει το ηθικό. Υποχρεώσεις στην έδρα της Βαγιαδολίδ έχει σήμερα, μίας ομάδας που παρουσιάζει έντονο πρόβλημα στο σκοράρισμα τις τελευταίες εβδομάδες. Το σημερινό μεταξύ τους ματς είναι στα μέτρα και τις δυνατότητες της Σοσιεδάδ, ένα από τα πολλά ματς που είναι διαθέσιμα σήμερα στις στοιχηματικές. Το διπλό του 2.40 στη Novibet είναι το σημείο που μπαίνει στις επιλογές μας.

Συνεχίζουμε με Ισπανία και την αναμέτρηση Μπέτις – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δυο σερί νίκες για πρώτη φορά φέτος και οι προϋποθέσεις για τον αγώνα με τους Βάσκους μοιάζουν ευνοϊκές. Η Μπιλμπάο παραδοσιακά είναι ομάδα έδρας και το γεγονός αυτό έχει επιβεβαιωθεί και φέτος. Ο απολογισμός της ως φιλοξενούμενη είναι 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Δίνουμε προβάδισμα νίκης στην Μπέτις και επιλέγουμε τον άσο σε τιμές πάνω από τον διπλασιασμό.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από τη Γαλλία και τον αγώνα Μαρσέιγ – Μπορντό. Πρόκειται για τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Ιδίως η Μαρσέιγ, είχε αρχίσει απογοητευτικά, όμως η αλλαγή προπονητή και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βίλας Μπόας, άλλαξαν τα δεδομένα. Και οι δύο ομάδες αυτή την εποχή βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Πέντε σερί νίκες για τη Μαρσέιγ και αήττητο πέντε αγώνων για την Μπορντό (3 νίκες, 2 ισοπαλίες). Το σημερινό μεταξύ τους ματς μοιάζει έτσι ισορροπημένο και ανοικτό σε κάθε σημείο. Με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε την ισοπαλία, αφού θεωρούμε πως οι πιθανότητες να μην υπάρξει νικητής είναι περισσότερες από ότι δείχνει η απόδοση του Χ.

 

Τελευταία Νέα