Προγνωστικά στοιχήματος | Η ευκαιρία της Μαρσέιγ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Η ευκαιρία της Μαρσέιγ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Αρχίζει να βρίσκει το ρυθμό της η Μαρσέιγ. Μετά την επικράτηση στην έδρα της Τουλούζ (2-0), μία αναμέτρηση μάλιστα που δεν είχε διαθέσιμο το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, έφτασε τις τρεις σερί νίκες και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σήμερα έχει θεωρητικά εύκολη «αποστολή», υποδεχόμενη τη Μπρεστ, σε ένα από τα άλλα πολλά ματς που περιλαμβάνει στη σύνθεσή του το σημερινό κουπόνι.

Η τελευταία βρίσκεται σε αντιστρόφως ανάλογη φόρμα αυτή την εποχή. Είναι μεν μαχητική, υστερεί όμως σημαντικά στα ματς που καλείται να δώσει ως φιλοξενούμενη. Ως ομάδα προσέχει την άμυνα και αυτό αναμένεται να κάνει και στην αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ. Θεωρούμε πάντως πως η γηπεδούχος βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ αυτή την εποχή και είναι σε θέση να επικρατήσει. Σε μία επιλογή για μεγαλύτερη απόδοση, επιλέγουμε τον άσο στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1.85 στο pamestoixima.gr.

Θετικές μοιάζουν οι προϋποθέσεις και για τη Φούλαμ, η οποία σε αναμέτρηση για την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας έχει εκτός έδρας υποχρεώσεις με τη Σουόνσι. Τρεις σερί νίκες για τη Φούλαμ, με πιο πρόσφατη την εντός έδρας συνάντηση με τη Ντέρμπι (3-0). Τα σερί θετικά αποτελέσματα έχουν τονώσει όπως είναι φυσικό και την ψυχολογία εν όψει του σημερινού αγώνα.

Στα τρία ματς το σερί χωρίς νίκη (1 ήττα, 2 ισοπαλίες) από την άλλη για τη Σουόνσι, στην οποία παραμένει εκτός πλάνων ο βασικός στόπερ Ρόντον τη στιγμή που είναι αμφίβολος ο έτερος βασικός στόπερ, Φαν Ντε Χόομ. Τα δεδομένα μοιάζουν έτσι θετικά για την επιβεβαίωση του διπλού, σε απόδοση κοντά στις δυόμισι μονάδες.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από το Βέλγιο και το ματς Αντβέρπ – Μαλίν και το συνδυαστικό στοίχημα G/G+Over 2.5. Η Αντβέρπ στην έδρα της έχει επιβεβαιώσει το εν λόγω στοίχημα στα 6 από τα 7 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Εκεί όπου έχει ρεκόρ 6 νίκες και 1 ισοπαλία. Η Μαλίν στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας επιβεβαίωσε με τη σειρά της το ίδιο συνδυαστικό στοίχημα.

 

Τελευταία Νέα