Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα σε διπλά

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα σε διπλά

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Οι δύο σερί νίκες επί Παρτίζαν (3-0) και Μπράιτον (3-1) για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και την Πρέμιερ Λιγκ αντίστοιχα, επανέφεραν την ηρεμία στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και οι δύο αυτές νίκες σημειώθηκαν εντός έδρας. Ζητούμενο πλέον για την ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν είναι τίποτα άλλο από το να καταφέρει πλέον να υπάρξει συνέχεια και στα εκτός έδρας ματς, εκεί που υστερεί μέχρι στιγμής σε μεγάλο βαθμό. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι σε θέση να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και να φύγουν με το διπλό, σημείο που παίζει σε απόδοση 2.05 στην Interwetten.

Στο Σαμπιονά, η Μαρσέιγ έχει εκτός έδρας υποχρεώσεις με την Τουλούζ. Οι αμυντικές αδυναμίες της φιλοξενούμενης αποτελούν τον στοιχηματικό οδηγό και την επιλογή του διπλού, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση πάνω από διπλασιασμό. Η Τουλούζ είναι μακράν η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχθεί 25 τέρματα σε 13 αγωνιστικές. Δεν βρίσκεται ακόμα σε καλή κατάσταση αυτή την εποχή, προερχόμενη από τρεις σερί ήττες. Από δύο σερί νίκες προέρχεται από την άλλη η Μαρσέιγ, με Λιλ και Λυών, αποτελέσματα που της έχουν δώσει αυτοπεποίθηση. Με σύμμαχο και την παράδοση (5 νίκες και 7 ισοπαλίες στα 12 πιο πρόσφατα μεταξύ τους), το διπλό αποκτά καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από το Καμπιονάτο και τη συνάντηση Λέτσε – Κάλιαρι. Ικανή για πολλά πράγματα φέτος η Κάλιαρι, η οποία έχει ως ηγέτη τον Βέλγο κεντρικό μέσο Ράτζα Ναϊγκολάν. Το γεγονός πως βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο και ανταποκρίνεται σε αυτά που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο ενώ παραμένει αήττητη φέτος ως φιλοξενούμενη, με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες απολογισμό. Στα 11 ματς το αήττητο (8 νίκες και 3 ισοπαλίες στο διάστημα αυτό), αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη φόρμα της. Με το ανάλογο ρίσκο, το διπλό μπαίνει στο παιχνίδι μας.

 

Τελευταία Νέα