Προγνωστικά στοιχήματος | Διπλασιασμός με γκολ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Διπλασιασμός με γκολ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς μετράει μέχρι στιγμής και για την προκριματική φάση του Euro U21 η Αγγλία. Διαθέτοντας ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, όπου μεταξύ άλλων ξεχωρίζει ο Φιλ Φοντέν (εξτρέμ) της Μάντσεστερ Σίτι και ο Μέισον Γκρίνγουντ (φορ) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σήμερα έχει υποχρεώσεις στην Αλβανία, ένα θεωρητικά εύκολο ματς. Στην αναζήτηση της απόδοσης που να αξίζει το ρίσκο, «ζυγίζοντας» και την αγωνιστική φιλοσοφία των Αγγλων, που είναι επιθετική, επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο σε απόδοση 2.02 στην Betshop.

Σχετικά τώρα με τις προσφερόμενες αποδόσεις από τις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro σε επίπεδο Ελπίδων (U21) αλλά και Ανδρών, υπάρχει η σύγκριση αποδόσεων στοιχηματικών, ώστε να βρει ο κάθε ενδιαφερόμενος την καλύτερη απόδοση, αλλά και την στοιχηματική πλατφόρμα που του ταιριάζει.

Εμείς θα συνεχίζουμε από τα προκριματικά του Euro U21 τις επιλογές μας και την αναμέτρηση Γαλλία – Γεωργία. Η Γαλλία είναι παραδοσιακή δύναμη σε αυτές τις ηλικίες, παίζει πάντα επιθετικά και σκοράρει με μεγάλη ευκολία. Είναι ενδεικτικό πως σε 2 ματς έχει σημειώσει 10 γκολ μέχρι στιγμής. Πολύ καλά στοιχεία στην επίθεση έχει δείξει και η Γεωργία και το σημερινό μεταξύ τους ματς έτσι έχει αρκετές πιθανότητες να κριθεί στα πολλά γκολ. Περιμένοντας από τη Γαλλία, να μπει επιθετικά όπως το συνηθίζει και λόγω της ικανότητας και των δύο στο γκολ, επιλέγουμε και εδώ το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Από τα προκριματικά του Euro στους Ανδρες, ρισκάρουμε με το διπλό της Ιταλίας στη Βοσνία. Η γηπεδούχος ουσιαστικά προετοιμάζεται για τα πλέι οφ του UEFA Nations League, διοργάνωση μέσω της οποίας θα διεκδικήσει το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για τα τελικά του Euro. Μαθηματικά δεν έχει κριθεί κάτι οριστικά στον όμιλο των προκριματικών, όμως πρακτικά είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρει να «κλέψει» η Βοσνία τη δεύτερη θέση από τη Φινλανδία. Η Ιταλία παρουσιάζει ένα σταθερά καλό αγωνιστικό πρόσωπο από την αρχή της διοργάνωσης και θα διεκδικήσει τη νίκη, καθώς οι βαθμοί θα της επιτρέψουν να βελτιώσει και άλλο τη θέση της στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ.

 

Τελευταία Νέα