Προγνωστικά στοιχήματος | Με το ξέσπασμα των μεγάλων

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με το ξέσπασμα των μεγάλων

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι των «αιωνίων» ο Ολυμπιακός. Όχι το αποτέλεσμα (1-1), αλλά η εμφάνιση προβλημάτισαν άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, με τους Πειραιώτες να καλούνται έτσι να δώσουν απαντήσεις μπροστά στο κοινό τους στη σημερινή συνάντηση με τη Λαμία.

Για τον Ολυμπιακό, ακολουθεί ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για το Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά ζητούμενο είναι να μπορέσει να «καθαρίσει» όσο δυνατόν γρηγορότερα το σημερινό ματς ώστε να μην έχει το άγχος όσο περνάει η ώρα. Η φιλοσοφία του είναι άκρως επιθετική ενώ μετά και την αρνητική εμφάνιση στο ντέρμπι, έχει ένα επιπλέον κίνητρο σήμερα ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να αποδείξει πως ο αγώνας του ΟΑΚΑ αποτελεί μία παρένθεση. Παράλληλα, όσοι παίκτες μπουν σήμερα στην 11άδα θέλουν να αποδείξουν πως αξίζουν να αγωνίζονται στην ομάδα. Κούτρης, Σουντανί, Καμαρά, Γκασπάρ, είναι κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις.

Περιμένοντας λοιπόν από τον Ολυμπιακό να θελήσει να κυριαρχήσει από νωρίς στον αγωνιστικό χώρο και εξαιτίας της επιθετικής φύσης του, επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο σε απόδοση 2.30 στη Novibet.

Αγωνιστικό ξέσπασμα, μετά τα σερί αρνητικά αποτελέσματα και πιο πρόσφατη την ήττα στα πέναλτι από την Κόλστεστερ Σίτι (ομάδα τέταρτης κατηγορίας) στο Λιγκ Καπ, περιμένουμε από την Τότεναμ. Για τους «πετεινούς» επιστρέφουν όλοι οι βασικοί που προφυλάχθηκαν στο ματς του Λιγκ Καπ και η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα και ενώ ακολουθεί ο αγώνας με την Μπάγερν Μονάχου. Και εδώ επιλέγουμε το Over 1.5 ημίχρονο στο στοίχημα σήμερα, περιμένοντας και από τη Σαουθάμπτον να συμβάλλει σε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό από νωρίς.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Τσέλσι – Μπράιτον και επίσης το Over 1.5 γκολ ημιχρόνου. Η Τσέλσι μετά την ήττα στο ντέρμπι από τη Λίβερπουλ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και έχει θεωρητικά εύκολο έργο. Ομάδα με άκρως επιθετική συμπεριφορά, δύσκολα θα αποκλίνει της επιθετικής τακτικής της σήμερα.

 

Τελευταία Νέα