Προγνωστικά στοιχήματος | Ισπανικοί άσοι

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ισπανικοί άσοι

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Εντελώς διαφορετική εικόνα με πέρσι, παρουσιάζει σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές της Πριμέρα Ντιβιζιόν η Εσπανιόλ. Ουσιαστικά δεν έχει καμία βελτίωση στην απόδοσή της παιχνίδι με παιχνίδι και εξακολουθεί να έχει πολλά κενά στο αμυντικό κομμάτι τα οποία έχουν στοιχίσει βαθμολογικά. Στην έδρα της Θέλτα αγωνίζεται σήμερα, ένα γήπεδο που δεν έχει πάρει διπλό την τελευταία 10ετία (4 ισοπαλίες και 3 ήττες). Τα φετινά αποτελέσματα έχουν φέρει παράλληλα σε δύσκολη θέση τον Νταβίντ Γκαγιέχο (ανέλαβε φέτος προερχόμενος από τη Β ομάδα).

Η Θέλτα παρουσιάζεται από την άλλη σε πολύ καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο, έχοντας δυσκολότερο πρόγραμμα. Μεταξύ άλλων πήρε Χ στις έδρες των Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης (στο τελευταίο χρονικά) ενώ στην έδρα της έχει αγωνιστεί με Ρεάλ (ήττα 3-1), Γρανάδα (ήττα 2-0) και Βαλένθια (νίκη 1-0). Το τάιμινγκ μοιάζει έτσι ευνοϊκό για τη Θέλτα και ο άσος του 1.87 στην Interwetten αποκτά τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Οι αναμετρήσεις για την Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι και αυτές που ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα. Από την Ισπανία θα συνεχίσουμε τις επιλογές μας και τον αγώνα Σοσιεδάδ –Αλαβές. Η φιλοξενούμενη δεν έχει να επιδείξει κάτι φέτος. Ουσιαστικά βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην άμυνα και επιθετικά δεν έχει καταφέρει να φανεί. Στο ματς που προηγήθηκε (0-2 από Μπιλμπάο) γνώρισε τη δεύτερη κολλητή ήττα ενώ ήταν το τρίτο από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που δεν σκόραρε.

Η Σοσιεδάδ έρχεται από δύο κολλητές νίκες και πειστικές εμφανίσεις και σύμφωνα με την αγωνιστική παρουσία των δύο ομάδων σε αυτό το πρώτο κομμάτι της περιόδου, ο άσος αποκτά το ξεκάθαρο προβάδισμα.

Παραδοσιακά ισχυρή στην έδρα της η Φέγενοορντ, φιλοξενεί την Αλκμααρ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την Α Ολλανδίας. Το αγωνιστικό μομέντουμ πάντως αυτή την εποχή είναι με τη φιλοξενούμενη, αφού δείχνει πιο σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο στις μέχρι στιγμής υποχρεώσεις της στο Ολλανδικό πρωτάθλημα και τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σε μία επιλογή ρίσκου και μην μπορώντας να αγνοήσουμε την εντός έδρας δυναμική της Φέγενοορντ, καταλήγουμε στην ισοπαλία.

 

Τελευταία Νέα