Προγνωστικά στοιχήματος | Η ευκαιρία της Σάλκε

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Η ευκαιρία της Σάλκε

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλημάτων μετά το τριήμερο των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Μόνο μία ελληνική ομάδα συμμετέχει φέτος στα Κύπελλα Ευρώπης, ο Ολυμπιακός, ο οποίος απέσπασε την ισοπαλία με την Τότεναμ (2-2) και επέτρεψε στην Ελλάδα να πάρει πολύτιμους βαθμούς στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις προετοιμάζεται πλέον και η ομάδα μπάσκετ των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι αντιμετωπίζουν σήμερα το βράδυ σε φιλικό των Ερυθρό Αστέρα, ομάδα που θα βρει απέναντί του και στην Ευρωλίγκα (εδώ τα ρόστερ της Ευρωλίγκα για το 2019-20).

Με το ποδόσφαιρο θα ασχοληθούμε σε ότι αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος, με πρώτη... στάση την Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Σάλκε – Μάιντζ. Μία εξαιρετική παράδοση διατηρεί η γηπεδούχος, αφού μετράει 13 σερί νίκες επί της Μάιντζ, όταν την αντιμετωπίζει σε πρώτο γύρο πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως έδρας. Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο τώρα, η Σάλκε προέρχεται από δύο σερί νίκες σε εύκολα θεωρητικά ματς (με Χέρτα και Πάντερμπορν) και σήμερα αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο ανάλογης δυναμικής, κάτι που της δίνει έτσι τη δυνατότητα να πανηγυρίσει την τρίτη σερί νίκη της και να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση της στη βαθμολογία.

Η Μάιντζ δεν είναι άξια εμπιστοσύνης αμυντικά ενώ ήταν και τυχερή στη νίκη με 2-1 επί της Χέρτα στο αμέσως προηγούμενο ματς. Το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα εξαρτάται από την απόδοση της Σάλκε, πιστεύουμε πως μπορεί να την πάρει εύκολα ή δύσκολα και επιλέγουμε τον άσο του 1.66 στη Winmasters.

Εύκολο θεωρητικά ματς για την πρωτοπόρο της Α Σουηδίας Τζουργκάρντεν, η οποία έχει εκτός έδρας υποχρεώσεις με τη Σούντσβαλ. Η γηπεδούχος είναι ουραγός της κατηγορίας και η θέση της αντικατοπτρίζει και την παρουσία της εντός αγωνιστικού χώρου. Εχει πρόβλημα τόσο στο να σκοράρει όσο και να κρατήσει το μηδέν παθητικό. Περιμένοντας από την Τζουργκάρντεν να βγάλει και αντίδραση μετά την ήττα από την ΑΪΚ Στοκχόλμης στο πιο πρόσφατο χρονικά ματς, επιλέγουμε το διπλό ενώ επιλογή μεγαλύτερου ρίσκου μπορεί να αποτελέσει το διπλό στο πρώτο 45λεπτο.

 

Τελευταία Νέα